torstai 5. toukokuuta 2011

Kevätkukkia sisustuksen ilona

Hei taas,

Tässäpä iltojenne iloksi toinen, eilistä hieman valoisampi postaus. Eilisellä toiviomatkalla Plantageniin tarttui mukaan nimittäin kaikenlaista piristävää.

Etuovelle sain rungollisen Marketan. Nyt täytyy toivoa, etten vai tapa tätä yksilöä huolimattomuudellani...

Keittiön pöytää koristaa toinen haaveitteni kukka - hortensia. Tosin vain äitienpäivään asti, jolloin se lähtee koristamaan anoppilaa. Sijoitin purkin vanhaan yöastiaan, joka on seurannut minua uskolliseti jo vuosikymmenen verran. Varsinaiseen tarkoitukseen en ole tosin kyseistä purnukkaa tarvinnut ;)

Keittön ilmiasu kohentui muutenkin - valkoiset ilmavat perusverhot pehmentävät yleisvaikutelmaa. Paljon on vielä väsättävää ja paikoilleen laitettavaa. Pikkuesineet hakevat koko ajan sitä oikeaa paikkaansa.

Sitten viimeinen kasvihimotus: sain viimein muratin! Katsotaanpa, kuinka sen kanssa lähtee sujumaan...

Mukavaa illanjatkoa!

2 kommenttia:

sisko kirjoitti...

Aivan ihana koti sulla! Erityisesti toi pöytä on sellanen jonka ottaisin itelleni heti ja kaikki muukin näyttää kovin kauniilta. Kerrostaloasujana haaveilen ite myös omasta pihasta, jonne noita kukkia vois laitella. Ehkä sitte joskus...

Turun Tilda kirjoitti...

Sisko: Kiitos, olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta :) Asuin itsekin kymmenen vuotta kerrostaloissa ja onhan tämä erilaista..., Mutta kyllä kaupunkimaisesta asumisympäristötstäkin kannattaa ilo ottaa irti! Pöytä on ihan Kodinanttilasta, jos jolle kulle haluaa vinkata :)