torstai 28. huhtikuuta 2011

Punavoittoinen konservatiivin olohuone

Olen tullut siihen tulokseen, että olen melko konservatiivinen sisustaja. En tarkoita tällä niinkään tyyliä tai huonekaluvalintoja, vaan sitä, että jos johonkin tykästyn, saatan pitää siitä vielä kymmenen vuoden kuluttuakin. Olen siis säilyttäjä, konservoija tai korkeintaan löydettyjen peruspilareiden edelleen kehittäjä ;)

Eräs tällainen konservatiivinen piirre sisustajaurallani on ollut mieltymys punaiseen olohuoneen korostusvärinä. Taudinkuvaan (eli punasokeuteeni) on tosin voimakkaasti myötävaikuttanut kuutisen vuotta sitten huutokaupasta tekemäni antiikkisohvalöytö. Jos saan jostakin puhallettua tuhannen euroa sohvani kunnostamiseen, niin haluaisin siitä robottimaisesti yhä punaisen ;) Toinen samanmoinen oikku on vissiin se, että makuuhuoneessani tekstiili ovat jo vuosikausia olleet skaalalla tummansininen, violetti ja harmaa... Tulevaisuudessa tuo väriskaala täydentyy sitten sinivihreällä tapetilla ;)

Olohuoneen tapetiksi menin punasokeuttani valitsemaan Ritva Kronlundin Kirsikkapuun (...ja mies tyytyi asianlaitaan, jotta rouva hiljenisi) No mikäs siinä, minähän sitä täällä eniten ihailen. :)
Nyt on suuret kuvat käytössä. Kiitos vinkistä Nooruska :)

7 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

hihii, ihanan punaista ja kiitos itsellesi ;-).

Elina kirjoitti...

Samoin täällä konservatiivinen sisustaja. Vaihdettiin ruokapöytää joulun alla - uusi on kuin vanhan kopio, mutta kymmenen senttiä pitempi. Muutettiin uuteen kotiin - maalattiin keittiö samoilla väreillä kuin entisessä asunnossa. Harmitti kun makuuhuoneen tapetoitua seinää (Kiurujen yö harmaa-sinisenä) ei saatu muutossa mukaan, makuuhuoneeseen tuli pakkovärinvaihto kun uudessa oli ihan kelpo vaaleanvihreä sävytys valmiiksi...

Bisquits kirjoitti...

Blogissani olisi sulle haaste. :-)

Katja kirjoitti...

Hei Tilda :) Olipa hauska löytää sinut uudelleen täältä blogistaniasta! Kommentoin joskus aiemminkin (2008-0209) blogiisi, kirjoittelin silloin eri nimellä (vilma) ja blogikin oli eri (asioita elämästä). Jään jälleen seurailemaan kun tänne tieni löysin :)

Sylvi kirjoitti...

Minustakin ainakin yhden sohvan pitää olla punainen. Joku juttu siinä on. - Kivoja nää isommat kuvat. Vähän huononäköisenä tykkään kovasti!

Turun Tilda kirjoitti...

Nooruska: :D

Elina: No kuulostaa isltä, että siellä on toinen oman varman tyylinsä löytänyt ;)

Bisquits: Kiitos :)

Katja: Hei, muistan sinut! Kiva, kun olet palaillut tänne. Onko teillä jo useampi pienokainen? Silloin muistaakseen odotit ensimmäistänne?

Sylvi: Hih, niin se menee. Kiitos lukijapalautteesta. Eivätköhän nuo isot kuvat ole tulleet jäädäkseen :)

Katja kirjoitti...

Tilda: Juu, meillä on 07/09 syntynyt Elma tyttö :) Heinäkuussa odotellaan syntyväksi hänelle pikkusisarusta!