sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Ripustetaan kaikki - vuoden klassikkohankinta

Moikka!

Viimeisen puolen vuoden aikana mulla on palanut hermot erääseen asiaan muita enemmän, nimittäin meidän eteiseen. Se on täydellinen sikolätti. 


Kun kahden lapsen kanssa tulee pihalta (usein miten sinne mennään huutaen ja sieltä palataan kiljuen; mitenkäs nyt mikään siirtymä meidän taaperoa miellyttäisi), tulee kiskottua summamutikassa saapasta, vk-haalaria, rukkasia, omia ulkovaatteita... Siinä ne ovat sitten kasassa hiekan, loskan ja kuran seassa... yyh! 

Usein miten en jaksa niitä edes heti siivota paikoilleen, kun seuraavaksi rynnitään käsipesulle ja ruokaa laittamaan. Sitten päiväuniaikaan olen niitä noukkinut (jos olen jaksanut) ja miettinyt, että jotain rotia säilytyssysteemeihin pitäisi saada - tai edes jotain, että voisin säilyttää zen-buddhalaisen viilipyttyisyyden.

Koska toimiva säilytyssysteemi vaatii hieman kokonaisvaltaisempaa suunnitelmaa pienehköön eteiseemme, päädyin siihen, että ihan ensimmäisenä tarvitsen jotain sellaista, mikä edes vähän helpottaa arjen touhuja että luo sitä mielentyyneyttä äidille.


Kiva naulakko!

Ostan nykyään sen verran harvoin mitään sisustusjuttuja kotiin, että päätin repäistä. Mottonihan on, että panosta siihen, missä vietät eniten aikaa.

No, minä vietän aika paljon aikaa kuravaatteita pukien. Siinä samalla voin tästedes silmäillä myös uusinta kierrätyshankintaani, Eamesin Hang It All-naulakkoa. Se löytyi torista noin 100 euroa ovh-hintaa edullisemmin. Toki sekin kotiäidin lomppakkoa köyhdytti, muttta rahoitus tuli pääasiassa vaatekaapinraivaustuloilla :)

 

Olen usein kuvaillut sisustustyyliäni moderniksi mummolaksi ripauksella rouheutta ja leikkisyyttä.

Allekirjoitatteko tämän?

Mukavaa sunnuntain jatkoa :)

3 kommenttia:

Celia C/ good to be home kirjoitti...

Todella hyvän mielen naulakko - kannatti ostaa!

Kerttuli kirjoitti...

Tuo on NIIN hieno! :)

Karkkis kirjoitti...

Oi, mahtava löytö! Minäkin olen haaveillut pitkään Hang it allista, tietysti tuosta värikkäästä. Sille ei ole ollut vaan oikein paikkaa, mutta jos sen löytäisi edullisesti käytettynä, niin sen voisi silti hankkia!