tiistai 14. helmikuuta 2017

Nuttuja siellä, nuttuja täällä vaan missä vielä?!

Hei taasen ja ihanaa ystävänpäivää!

On mun pakko se sanoa ääneen - kyllä tyttölapsen pukeminen jo näin vauvana on aivan ihanaa! Mielestäni moponi ei ole kuitenkaan karannut (kovin) pahasti käsistä. Muutaman Miikkarin ja lahjaksi saatujen mekkojen lisäksi en ole ostanut pahemmin hulmuhelmoja. Mekko on oikeastaan aika hankala kapistus tässä vaiheessa, kun käyttäjä on lähinnä paikallaan makaava pötkäle. Sen sijaan yhdessä suhteessa olen överöinyt - senkin uhalla, että käyttökerrat jäisivät vähäisiksi:Nutut - niin omalla kuin Kaislan kohdalla ovat ilmiselvä heikkouteni! Tällä hetkellä käytössä ovat yllä olevat ihanuudet. Kaikki ne ovat hankittu käytettyinä ja ovat varmasti käyttökelpoisia vielä seuraavallekin tuhisijalle :)


Nutusta toiseen: Oma garderoopin raivaus-/muokkausprojekti on jatkunut. Olen jo hetkisen pähkäillyt muutamien vaatekappaleittnei kohtaloa. Omistan kolme kappaletta aivan ihania Hennesin syysmalliston 2012 merinovillaisia hamenuttuja koossa xs. Ne ovat jatkossa itselleni aivan liian pieniä ja myyn ne jossain vaiheessa pois.


Tahtoisin kuitenkin tilalle samanlaiset koossa s (tai m). Jos sinulla on kaapin perukoilla pyörimässä näitä ihanuuksia, niin tarjoathan minulle! Värejä oli aikoinaan kolme: kuvassa näkyvä hento vaaleanpunainen, tumma burgundi sekä alemmassa kuvassa näkyvä raikas koralli. Olen niistä kaikista kovin kiinnostunut!

7 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinulle <3

Elina kirjoitti...

Pakko tulla tiedottamaan, että meidän tytöllä oli tuo samainen kissaneuletakki koossa 68, koko 80 jäi juuri pieneksi ja kaapissa odottaa koko 92 :D kaikki sentään käytettynä hankittu.

Jenny kirjoitti...

Hei! Olisin kiinnostunut ostamaan nämä xs hamenutut 😊

Anonyymi kirjoitti...

Olisin kiinnostunut tuosta vaaleanpunaisesta nutusta, jos haluat myydä sen.

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Kiitos :)

Elina: Haa!Ostovaraus niihin kahteen suurempaa sitten meille :D Tuo meidän Kissin kissineule on juurikin tuota kokao 68 cm ;)

Jenny ja anonyymi: Laittakaapa s-postia, jos kiinnostaa! En ole välttämättä ihan heti myymässä, mahdollisesti heti sitten kun vain löydän vastaavat tilalle. Uskoisin kuitenkin, että myyntiin tulevat vaikka imetys jossain vaiheessa loppuu ja kuppikoko pienenee. Ei ehkä kuulosta nyt hyvältä myyntipuheelta, mutta jos jaksatte odotella niin tarjoaisin sitten mahdollisesti suoraan teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo käyttämäsi sana nuttu. Olen kyllä kuullut puhuttavan vauvan nutusta, mutta en olisi koskaan osannut kutsua aikuisen neuletakkia nutuksi. Onkohan tämä joku murre juttu? :)

Karkkis kirjoitti...

Oi mitä ihania nuttuja! Ottaisin vaikka kaikki, ainakin tuon raidallisen ja kissanutun ja tuon missä on palloja ja...! Voisin kyllä kuvitella hurahtavani juuri tuollaisiin vaatekappaleisiin, jos minulla olisi pieni tyttö.

Minukin tuo korallin värinen nuttu kiinnostaisi, jos joskus myyt ja joku muu ei ota. Eli siis "jono", kuten facekirppiksillä tavataan kirjoittaa.