keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Nosh-kutsut


Tervehdys taas!

Järjestin viime sunnuntaina elämäni ensimmäiset vaatekutsut - etappi sekin elämässä ;)

Olen itse saanut vierailla muun muassa Pomp de Lux-, House of Lola-, Me&I- sekä Nosh-kutsuilla. Pähkäilin jo aiemmin, että JOS joskus pitäisin itse kutsut, ne olisivat todennäköisimmin juuri Nosh-kutsut.

Valinnalleni on muutamakin syy: Nosh on suomalainen merkki, jonka luomupuuvillaiset vaatteet tehdään Euroopassa. Nosh ei ole ainakaan toistaiseksi myöskään pettänyt minua laadussa. Kirjoittelin jo taannoin siitä, kuinka hämmennyin Alvarin kyseisen merkin bodykankaiden laadukkuudesta.


Nosh-kutsuilleni kokoonnuttiin siis viime viikonloppuna. Esittelijäksi olin värvännyt mainion Henriikan, jonka blogista olin lukenut hänen juuri ryhtyneen merkille hommiin.

Hieman harmaita hiuksia aiheutti se, että Noshin naistenvaatemalliston lanseerausta jouduttiin tuotannollisista syistä viivästyttämään ja siirsinkin yleisön pyynnöstä kutsujani, jotta naisten mallisto olisi varmasti esillä kutsuillani! Ihan hyvä muuten niin, sillä olisin ollut alkuperäisenä päivänä kohtuu huonovointinen eräästä mainitusta syystä :D

 

Noshin kevään/ kesän 2016 naistenmallisto on raikas yhdistelmä raitaa, perusvärejä ja tyylikkäitä printtejä. Perheen pienempien vaatteita koristavat taas intiaaniaiheiset printit kuten tiipiit ja sulat lempeissä pastellisissa värimaailmoissa. Ehdoton suosikkini Alvarille oli kuitenkin krapupaita, jonka sitten kotiutinkin.Nosh-kutsuilla työnjako hoitui seuraavasti: Henriikka kertoi asiantuntevasti merkistä ja tilaamisesta sekä vastaili vieraitteni kysymyksiin. Minä keskityin keittelemään kahvia sisko apunani ;)


Mallisto teki selvästi vaikutuksen, sillä illan tilaussaldo oli yli 700 eurolla. Minä emäntänä hyödyin tästä siten, että sain itse 30 euron arvoisen alennuksen omaan tilaukseeni sekä mahdollisuuden ostaa yhden vip-tuotteen (eli tietyn vip-merkillä varustetun tuotteen normaalia edullisemmin). Näihin vip-tuotteisiin on vieraillakin mahdollisuus, jos oma tilaus ylittää vähintään 100 euroa.


Krapupaidan lisäksi päädyin tilaamaan itsellenikin muutaman tuotteen. Olin haaveillut ylläolevasta raitamaksista niin kauan kuin se on on ollut myynnissä. Pääsiäisenä se tuli vielä alennukseen, mutta en vähävaraisena tarttunut edelleenkään syöttiin, sillä seurauksella, että todennäköisin oma kokoni s pääsi loppumaan, ARGH! No, jos taivaan merkit pitävät paikkansa, olen vähän tuhdimpi lyyli tuossa loppukesästä ja päätin nyt kuitenkin ottaa m-koon testiin, vaikka pelkäänkin sen olevan olkapäistä liian leveän. No, voihan mekon kaupata sitten eteenpäinkin. Vai löytyykö ruudun toiselta puolelta ketään, joka haluaisi myydä s-koon mulle :)
Tämän pääostokseni lisäksi tilasin vielä huhtikuun vip-tuotteena olevan sydän t-paidan. Paljon muitakin ihanuuksia oli kyllä tarjolla, mutta muuttuvien vartalon mittasuhteiden vuoksi jätin lisähaihatukset tällä kertaa väliin. Vieraanikin selvästi tykästyivät mallistoon kokonaisuudessaan ja  tilailivat yhtä sun toista. Eräs suosikeista taisi olla tällainen kynähame, joka nähtiin myös tyylikään Henriikan päällä. Tämä taisi vaikuttaa myönteisesti ostopäätöksiin ;)


Kaiken kaikkiaan ensimmäiset Nosh-kutsuni sujuivat varsin mukavasti, vaikka etukäteen hieman stressailinkin. Uusinnan voisi ottaa syksyllä, jos vain etupalloni antaa myöten ;)

Mukavaa päivänjatkoa!

Yksittäisten tuotteiden kuvat on lainattu Noshin sivuilta.

5 kommenttia:

Heculina kirjoitti...

Sinähän tässä suurimman työn teit, kiitos ihanalle emännälle sekä vieraille.Kotona hehkutin vielä miehellenikin kaunista kotianne, pihapiiriä ja sen ympäristöä :)
Ja kuten todettiin; onni onnettomuudessa ettei mallisto ehtinyt aluksi sopimaamme päivään!
Terkkuja myös siskollesi, oli mukava tutustua häneenkin.

Turun Tilda kirjoitti...

Henriikka: Kiva kuulla :) Kiitos vielä itsellesi; oli oikein mukavaa. Noshin toimituskin oli nopeaa, sain tuotteet tänään. Nähdään :)

Karkkis kirjoitti...

Kiitos kutsusta, oli hauska päästä ensimmäisille vaatekutsuille ikinä! Tuotteet tulivat loppuviikosta ja olin niihin oikein tyytyväinen!

Augusti kirjoitti...

Satuinpa blogiin sopivalla hetkellä! Olen tässä viimeisen parin kuukauden ajan tehnyt kahta hommaa päällekkäin, joten en ole ehtinyt kovasti blogejakaan lukemaan tai hirveästi tekemään mitään omia juttuja. Siivoaminenkin yms. on jäänyt odottamaan parempia aikoja, ja ylipäätään kaikki omien ei-aivan-pakollisten asioiden hoitamiset ovat pahasti rästissä. No, toinen työ loppui käytännössä eilen, vaikka vielä toki siinäkin riittää pientä tekemistä.

Minua kiinnostaisi tuo punamustavalkoinen kukkamekko (millaista materiaalia se on?) ja valkoinen lyhyt neulenuttu. En kyllä tiedä, mahtuisiko nuttu päälleni. Ja vaikeapa on tietty sanoa, miltä mekko näyttäisi päälläni, jos se koon puolesta olisi riittävän iso. Kevään aikana olisi tarkoitus tulla käymään Turussa, mutta ajankohta ei ole vielä tiedossa. Haluatko myydä vaatteet heti vai voiko niitä ”varata”?

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Äitiyden varma merkki on vaatekutsut ;) Kiva, että pääsit mukaan ja tykkäsit ostoksistasi. Voisin itsekin harkita sitä ostamaasi hametta, jos se tulee aleen kesällä :) Täytynee olla kärppänä :D