tiistai 2. joulukuuta 2014

Paljon punaista


Tiistaista!

Toipilaana edelleen mennään; enpä oikeastaan enää edes jaksa laskea näitä sisätiloissa lusittuja päiviä.


No, piristetäänpä tätä punaisella!

Huusin kuukausi sitten umpimähkään Wondersin punaiset nahkasaappaat. Koko oli vanha kokoni 37, enkä ollut hirveästi testaillut kyseistä merkkiä kuin ballerinoissa. Riskibisnestä siinäkin mielessä, että raskauden myötä jalka olisi voinut levahtaa - en nimittäin ollut testaillut vanhojakaan korollisia kenkiä muutamia lukuunottamatta.

Mutta nappiin män! Täytyy sanoa, että näin hyviä kenkiä ei ole ollut jalassa mies muistiin. Kengät ovat olleet jo tositoimissa ja ne ovat ihan varmasti koko 50 euron arvoiset, mitä maksoin :) Mukavaa myös on, että kengät on tehty Euroopassa. Siis yksi vuoden parhaista löydöistä!


Kukkaloistoa riittää juhlien jäljiltä kotosalla. Äiti puolestaan muisti jälleen aikuista lastaan joulukalenterilla. Se tuli tällä kertaa kortin muodossa :)


 Eipä muuta kuin valoa vuoden pimeimpiin hetkiin! Meillä on luvassa huomenna vauvahierontakoulutusta :)

8 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Oi joi mitkä punaiset kengät - täydellinen väri - ja kun vielä ovat sopivatkin, niin sitä parempi;)

Anonyymi kirjoitti...

Saappaat ovat kauniit: rusetti, koron muoto ja eritoten tuo viehättävä koristelovi. Hieno löytö! - Lotta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upeat saappaat! Huomasin erästä blogia katsoessani sivupalkissa upeat punaiset saappaat, siis nämä:) Korkokin vaikuttaa sellaiselta mukavalta. Metsäntyttö

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kengät!
Pikaista toipumista sinulle.
-Wille-

Anonyymi kirjoitti...

Iiiiiiihanat kengät! Wondersit on mun lempimerkkejä myös, ja niitä on ollut tosi monet, eli vinkiksi; niissä on kautta linjan reilumpi mitoitus. Normaalikokoni on 38, mutta Wondersini ovat kaikki olleet kokoa 37, jos siis mietit jalkasi koon muuttumista. Siskollani kengän numero kasvoi kahdella, mutta vasta toisen lapsen jälkeen, ekasta ei mitään.

- Tintti -

Emonen | Tipulassa kirjoitti...

Löysin mielenkiintoisen blogin, ehdottomasti luen kirjoituksiasi jatkossakin! Nuo punaiset saappaat ovat muuten kertakaikkisen upeat - hienon löydön teit! :)

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: nää oli aivan lostavat! Eräs vuoden parhaista löydöistä :D

Lotta: KIitos!

Wille: Kiitos kehusta ja tsempistä :)

Tintti: Kiitos vinkistä! Voipi olla, että jalka on hieman kasvanut, mutta toissalta ainakin vanhat Vagabondin korkkarit menevät yhä. Niissä tosin on aika leveä lesti.

Emonen: Kiitos kehuista ja tervetuloa seurailemaan! Blogi päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti, pienen Alvarin ehdoilla :)

Sylvi kirjoitti...

Todella kauniit kengät ja edullisetkin vielä! Löytö. - Mulla kävi jalan kanssa niin, että vasta monta vuotta raskauden jälkeen koko isoni yhdellä. En tiedä sitten, olisiko kyseessä vain vanhentumisen aiheuttama suureneminen, joka tapahtui kaiken lisäksi ikävästi erityisesti leveyssuuntaan. Harmittaa, kun on niin paljon ihania kenkiä, jotka nyt on liian nafteja...