torstai 17. huhtikuuta 2014

Rakastuneiden kissojen mouruntaa

Oikein hyvää kiirastorstaita!

Täytyy todeta, että tämä opiskelu ilman alituista painetta leipätöistä sopii minulle (no, kellepä ei sopisi...). Olen taas päässyt ainakin pikkuisen kärrylle siitä, mitä opinto-ohjaus tarkoittikaan, ja saanut testata ohjaustaitojani ihan käytännössä. On niin mukavaa, kun kohdalle sattuu sellainen harjoittelunohjaaja, joka päästää harjoittelijan testaamaan edes hiukan taitojaan opiskelemallaan alalla :)


Tämän päiväinen asu sopii teemaan, ei nyt ihan harjoittelun vuoksi, vaan sen, mitä pihalla tapahtuu. Pihamme on TÄYNNÄ eläimiä. Tänäänkin olen bongannut harakoita, fasaaneja ja häntärottia, jotka aterioivat  (kröhömm) eräällä ruokintapaikalla lähistöllämme. Parasta oli kuitenkin, että ohi vilisti myös pitkähäntäisiä kavereita, joita luulin ensin ketuiksi. No, eihän ne nyt niitä olleet vaan ihan kissoja, jotka jahtasivat lähinnä toisiaan tyrkyllä olleiden pulleiden kanalintujen sijaan ;)

Se on kuulkaas sitä rakastuneiden kissojen aikaa jälleen; meno on kuin kyöpelinvuoren juurella konsanaan ;)


Hankin Nanson LoveCats-mekon - yllätys, yllätys käytettynä huutonetistä. Olen tainnut päästä vähän liikaakin kyseisen foorumin makuun niiden Parikoiden innoittamana. Tämä mekko lähti hieman alle kahdella kympillä + postimaksut päälle eli ei klänninki mikään pilkkahintainen ollut, mutta rakastuin väriin ja kuosiin. Minulla on nimittäin ollut kevään samanlainen LoveCats kokoa pienempänä. Löysin sen joskus vuodenvaihteen aikoihin Ihana Kirppikseltä, mutta se on kyllä vähän nafti. Ehkä pitäisi laittaa uudelleen kiertoon...

Tämän mekon kanssa sijaan masun kasvattelu onnistuu vielä muutaman kuukauden :)

Mukavaa pääsiäisen aikaa ja kuulemisiin viimeistään sunnuntaina arvonnan merkeissä :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Jos oot myymässä tuota mekkoa pienemmässä koossa, niin tarjoa anhy85(a)gmail.com :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Moi, kiitos kiinostuksesta!

Kyseinen mekko on eri värinen, sellainen harmahtavanrusehtava. Oletko silti kiinnostunut siitä?