sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lisää lastenhuoneen tapettihaaveita


 Sunnuntaista!

Vauvan huoneen sisustusta miettittäessä ei voi vielä tietää, millainen persoona pikkuisesta kasvaa. Tämä onkin sitten myös vissiin niitä ainoita kertoja, jolloin lasteenhuoneen sisustuksesta voi tehdä vielä oman näköisensä ;) Kyllä mielestäni neljä-viisi vuotiaalta voi ja on suotavaakin sitten jo kysellä vähän hänen omista mieltymyksistään.

Mutta, tässäpä jälleen haaveitani:

1. Sandbergin Kaspar
Mustavalkoisuushan on nyt muotia, ja vaikken olekaan varsinaiseti mikään trendien tavoittelija, on ilmiössä se hyvä puoli, ettei se rajoita mitään värivaihtoehtoja pois!

2.  Estan Giggle-malliston Animals


Olen vähän elukkafriikki! Katselin tätä tapettia ensin turkoosina, mutta mies ilmoitti jo aiemmin, että pikkuruiseen lastenhuoneeseen ei sitten mitään hurjan värikästä laiteta tekemään huoneesta entistä ahtaampaa. No, onhan se hyvä, etten tyrannisoi täysin tämän talon sisustuksia ;) Kyllä se kärpässieni penkki tämänkin tapetin seuraksi sopii!

3. Boråsin Lilleby


Tätä ihastelin jo aiemmin viikolla ja olin jo lähes valmis klikkaamaan ostoksille. Tätä lintutapettia löytyy kahdessa värikkäämmässä muodossa, mutta yritin pysyä jälleen kerran neutraalilla linjalla. Mutta... Onkohan tämä vähän sellainen joka blogikodin tapetti, mitä mieltä olette?


Mikä on oma suosikkisi? Mitä muuta tildamaista lastenhuoneen tapettia suosittelisit minulle?

Kuvalähteet: Kaksi ensimmäistä tapettivaihtoehtoa ovat Taloon.com-sivustolta. Boråsin Lilleby-tapettia voi ostaa ainakin Värisilmän verkkokaupasta.

12 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Minusta tuo Lilleby on ihana! Olen kyllä tainnut nähdä sitä ainakin joissain blogeissta tai sisustuslehdissä, mutta ei se varmaan ihan Kiurujen kanssa kilpaile. Ymmärrän kyllä sen, että jos jotain tulee liikaa vastaan, se tavallaan syö kauniinkin tapetin tai minkä tahansa muunkin asian hienoutta.

Heh, tosiaan, muutaman vuoden päästä voi olla, että huone näyttääkin joltain aivan muulta. Minäkin sain pienenä valita mahdollisimman kukertavat ja pastelliset ponitapetit satulinnoineen ja keijuineen. Ja boordi oli tietysti, 90-lukua kun elettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Lilleby on kyllä kaunis, mutta onko vähän turhankin hempeä kärpässienten ja muiden kaveriksi? :) Ja toki se on aika "nähty", mutta eihän se haittaa jos siitä itsek tykkää.

Eli sen puoleen kallistun Kasparin puoleen, kivan graafinen mutta kuitenkin tildamainen ja siihen saisi yhdistettyä sitten monenlaisia sisustuksia. Luultavasti sopii pikkupojan tapetiksi ehkä pidempään kuin Lilleby...?

Kun nyt pyysit suosituksia, niin tässä muutamia, olet toki varmaan näihin törmännytkin. Ovat kyllä kaikki aika hempeitä, mutta ah niin ihania. Pöllöistä tuli heti Tilda mieleen ja pikkupallollinen tapetti on jotenkin niin vähäeleisen herttainen. En ole tullut ajatelleeksi pallotapettia aiemmin, mutta tähän jotenkin tykästyin: http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/seinaruusu.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120309-11092-90674-1/Products/524-66
http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/seinaruusu.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120309-11092-90674-1/Products/G56035
http://lekmer.fi/lastenhuone/tapetit-ja-seinakoristeet/tapetit/majvillan-tapetti-k%C3%B6rsb%C3%A4rsdalen-harmaa-roosa
http://lekmer.fi/lastenhuone/tapetit-ja-seinakoristeet/tapetit/majvillan-tapetti-sirkus-hiekka

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on nyt kolmatta vuotta tuo mustavalkoinen Kaspar lastenhuoneessa ja vielä ainakaan se ei kyllästytä vanhempia, eikä huoneen 3-5 vuotiaita asukkejakaan :)

Ansa! kirjoitti...

eläimiä tai lintuja, niistä luulisi lapsenkin pitävän.

Tuire kirjoitti...

Ääni kaspar-tapetille. :) Iloisia raskauspäiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Lilleby on suosikkini. Se on "lapsellinen", mutta silti jotenkin neutraali.

Vakkari

Hömpänpömppää kirjoitti...

Mä kyl tykkään siit aikasemmast perhostapetista ;)

Annis kirjoitti...

Minua ihastutti eniten tuo Lilleby. Kenties kyllin syvällä komerossa elämää viettäneenä en edes ollut törmännyt siihen aiemmin, joten oli minusta ihana ja raikas kokonaisuutena :)

Ja onnea vielä hurjasti sekä iloisesta rakenneultrasta että potkuista :) Hurjan kiva kuulla, että kaikki on sujunut niin kuin pitääkin.

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Minäkin melkein jo myin sieluni kyseiselle tapetille. On kyllä tosi vahva ehdokas vieläkin :) Ja haittaako tuo nyt, jos samanlainen on jonkun toisenkin kodissa. Pääasia, että omassaan viihtyy ;)

anonyymi: Kiitos vinkeistä! Ehkä tuo sirkusaiheinen tapetti miellytti eniten. No, kyllä minusta vauvapojan huoneeseen sopii vaaleansiniset linnut yhdistettynä kärpässieneen ;) Mutta toki tuo Kasparkin on hyvä!

anonyymi2: Kiitos kokemuksen jakamisesta!

Ansa!: Niitäpä juuri! Löysin yhden makean hirvitapetinkin, mutta 100 euron hinta per rulla oli kyllä vähän liikaa...

Tuire: Kiitos toivotukseta ja äänestä :)

vakkari: Munkin mielestä sopii hyvin vauvanhuoneen ensimmäiseksi tapetiksi, jotakin villimpää sitten seuraavaksi;)

PÄivi: Juu, mäkin tykkään tosi paljon, mutta mies ei anna pistää mitään niin värikästä...

Annis: Kiitos toivotuksista! En minäkään ollut tuota Lillebytä aiemmin noteeraannut, mutta johtuisiko siitä, etten ole ollut aiemmin kovin lastenhuoneorientoitunut ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Lilleby näyttää minusta vähän pelottavalta jotenkin.. Itse tykkään eniten tuosta Kasparista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Kaspar houkuttelee hakemaan värikynät esille! Tuo on kuin värityskirjan houkutteleva sivu.
Lilleby on kaunis.
Hyviä kaikki.
ex-turkulainen

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

kuinka olisi tämä:

http://www.isak.co.uk/wallpaper/wallpaper-by-the-roll/wallpaper-tingleby-black-silver

Piti vinkata toistakin tapettia, jossa hirmuinen määrä eläinten ääriviivoja mustalla aivan ritirinnan, mutta ääks, kun en enää löydä sitä mistään.

Kommentoin aivan liian harvoin, mutta iloitsen täällä kanssasi raskaudesta aivan joka postauksen mukana ja niiden välissäkin <3.