sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Unisen Prinsessa Ruususen punaisia joululahjavinkkejä


Sunnuntaista!

Heti alkuun eräs varteenotettava unisex-joululahjavinkki!


Stockmannin miestenosastolla on tällä hetkellä kaikki tuotteet - 20 %, ja siksipä vinkkaan teille kotimaisesta Thin King -luottokorttikotelosta, joka pelasti viime vuonna omat joululahjaostoksemme! Pukki taisi tuoda kyseisen kotelon 3/4:lle appivanhemmistamme :) Mies sai kotelon puolestaan synttärilahjaksi helmikuussa :)

Nyt, kun huomasin Stockan alen, kotiutin itse ihanan mattametallisen punaisen itselleni. Thin King-kotelo on muun muassa siksi tosi hyvä, että se vetää 3-4 korttia sisuksiinsa eikä tiputa niitä ulos, kuten jotkin toiset korttikotelot! Kotelon normaali hinta on 39 euroa, ja värit ihania mattametallisia. Hieman hillitympiä kuten hopeisia ja mustiakin löytyy myös, ja pinkin rakastajalle tietysti omansa :)

Sitten pientä luksusta meille naisille! Olen saanut blogini kautta silloin tällöin testattavakseni kosmetiikkaa, mutten todellakaan jaksa postailla niistä, jolleivat tuotteet todella tee vaikutusta. No, nyt sellainen tuli vastaan!


Nro 7-merkin Moisture Drench-huulipuna*, sävy Mulberry, on täydellinen tällaisella haalean haalealle blondille, joka haluaa joskus arkenakin käyttää huulipunaa näyttämättä ylimeikatulta. Mielestäni tämä kosteuttatava puna menee hieman rohtuneillakin huulilla juuri tuon kosteuttavuutensa ansiosta.

Tälläista tänään :)

Pakko pahoitella edelleen röyhkeää kommenttien laiminlyöntiä... Yrittäkää ymmärtää väsähtänyttä opea... Perjantaina, kun tulin koulusta, sammuin n. klo 15:00 sähköttömään pimenevään kotiin. Sitä ennen vedin viltin alla, viilenevän kodin sohvalla,  puolet eräältä luokalta ostamastani kilon kohvehtiboksista, kun totesin, etten voi tehdä ruokaa, keittää vettä tai edes avata jääkaappia! Heräsin illalla tokkurassa klo 19:00.

Nukkumaan menin samaisena iltana puolilta öin ja heräsin lauantaina klo 13:30! En ymmärrä miten se, oli edes mahdollista... Kertonee kuitenkin jotain univajeesta, joka on joulun alla vuosittaista.

Tänä vuonna koen kuitenkin kaiken kiireen ja surun keskellä (minun piti itse asissa jäädä äitiyslomalle tuossa itsenäisyyspäivän maissa...) jopa nauttineeni enemmän kuin ennen joulun alusajan pienistä iloista.  Olen toiveikas tulevan vuoden suhteen. En tiedä, mitä se tuo tullessaan ja hyvä niin, mutta oikeastaan nautin juuri siitä TOIVOSTA.

Voimia kaikille viimeiseen kokonaiseen työviikkoon! Ja muistakaapa osallistua tuohon sivupalkin kyselyyn :)


* Huulipuna on saatu ilmaiseksi blogin kautta

Ei kommentteja: