sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tunnelmointiakin työn lomassa


Joulukuun eka, kahdestoista vuosipäivä (siitä, kun loimme ensisilmäykset toisiimme) :) Tällä kertaa siippa löysi tontun taskusta Myyrän, joka löysi paikkansa jääkaapin ovesta myyräisen joulukalenterin vierestä. Hankin ne parin viikkoa sitten mainostamastani Harjun Paperista.


Sitten söimme rauhassa aamupalaa Jouluradiota kuunnellen. Ulkona paistoikin aurinko yllätyksellisesti sen odotetun myrskyntuulen ulvonnan sijasta ja sain napsaistua nämä kuvat olohuoneesta. Onhan se edistystä tämänkin!

Niin kauan kuin muistan, on viisijaksoisessa lukiossa opettavalla piinaviikot juuri tähän ihanimpaan joulunalusaikaan. Välillä työstressi on ollut ihan sietämätöntä... Nytkin on kiire, enkä jatka jorinoita tämän pidempään, mutta ulos lenkille voisin mennä ennekuin se iltainen myrsky räjähtää päälle. Taas uudenlainen sääilmiö adventtiaikaan :)


Nauttikaa siis te kynnelle kykenevät kiireettömästä adventtisunnuntaista! Minä jatkan koepinojen keskellä. Tässäpä eräs syy, miksei kannata (ihan) aina kahdehtia niitä opettajien pitkiä joululomia.


 Kuulemisiin ehkä jo ennen itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea vuosipäivänä...:)
Upea tuo teidän sohva!

Anonyymi kirjoitti...

Söpöt noi kaks ekaa tuossa edellisessä postauksessa :).