keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pukinkonttiin...

Iltaista!

Ihminen on kummallinen olento, kun se keksii aina jotakin, mitä haluaisi. Viime viikkoina olen ihastunut kahteen juttuun, joita voisin periaatteessa toivoa joulupuk(e)ilta, mutta enköhän pärjää ilmankin. Parempi on kaiketi sen läheisimmän pukin kanssa kartuttaa tulevaa Lontoon -matkakassaa.

Haaveita voi kuitenkin jakaa tietysti täällä blogin puolella, joten ehkäpä jaan kuolauksen aiheet kanssanne, jos joku teistä ehkä saa inspistä jouulahjahankinnoiksi:

1. Zozo Home Pouf

Ainakin Mrs Jonesin nettiputiikissa  myydään tällaisia ihania marokkolaisia raheja (suomeksi ihan palleja ;)) olen lampaiden lakemisen sijaan pähkäillyt, sopisiko meille perinteinen ruskea vai mustavalkoinen.

Mitäs mieltä te olette?Toinen kovasti ihailemani juttu on Töysän Kenkätehdas Oy:n huopikkaat. Arctips-malliston huopikkaat ovat vain niin söpöjä ja samalla tulisi tuettua suomalaista kenkäteollisuutta...

Kotiuttaisin niin mielelläni joko nuo viininpunaiset, harmaat tai marjanpunaiset... No, ehkä Korvatunturilla ollaan sittenkin korvat höröllään ;) Onko sinulla kokemusta huopikkaista käyttöjalkineina?

Mukavaa illanjatkoa!

Kuvat haettu Mrs. Jonesin putiikin sivuilta ja Töysän Kenkatehtaan sivuilta.

6 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Mun matkaan lähti Tampereen Kädentaitomessuilta huopalapikkaat, joulunpunaiset :) Käyttökokemusta on vasta parilta pakkaspäivältä, mutta ovat todella mukavat jalassa. Ja kevyet! Sovittaessa epäilytti hieman kuinka ohuelta huopa tuntui, mutta varpaat on kyllä pysyi lämpimänä jo pelkällä ohkasella villasukalla (en talvella käytä kuin ohkasia villasukkia paljaalla jalalla, kunnon pakkasilla tuplasukat – joskus jopa tripla). Sen perusteella voin suositella. Ja hyvälle tuulellehan siitä tulee kun jaloissa komeilee kirkkaan punaiset popot!

Anonyymi kirjoitti...

Lapsena tuli paljon käytettyä huopikkaita. Ne ovat todella lämpimät jalkineet, mutta eivät tietenkään kestä yhtään kastumista eli ilman pitää olla pakkasen puolella.

Vakkari

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Molemmat ihailemat tuotteesi kelpaisi kyllä minullekin...:)

piparminttu kirjoitti...

Minäkin olen haaveillut noista huopalapikkaista, vihreistä tai harmaista... Näillä korkeuksilla pakkastakin riittää, joten..

Onneli kirjoitti...

Mulla on punaisena nuo huopikkaat, superit!! Suosittelen LÄMPIMÄSTI, kirjaimellisesti ;) Jopa tänne pääkaupunkiin saatiin viime talvena pitkä pätkä sellaisia pakkaspäiviä, ettei tarvinnut pelätä meneekö loskasta piloille.

Turun Tilda kirjoitti...

Kaikki: Kiitos kommenteista, pahoitteluni kun vastaan näin myöhässä! Kiitti erityiseti Onneli ja Adelheid lähikäyttökokemusten jakamisesta :)