maanantai 2. syyskuuta 2013

Klassikko

Vuodesta toiseen naistenlehdet toistavat samaa mantraa siitä, mitä jokaisen naisen vaatekaapissa kannattaisi olla: laadukas trenssi, moneenmuuntautuva pikkumusta, valkoinen silkkipaita, kashmirneule ja musta bikertakki...No, te lukijat tuskin olisitte ilman ylläolevaa kuvaa veikanneet oikein, mitä edellä mainituista päätin yllättäen kokeilla. Ei se mitään, en minäkään olisi arvannut vielä viikko sitten, että olisin mustan rotsin onnellinen omistaja.


Rock´n blue-merkkinen takki tuli vastaan Jyväskylässä eräässä viimeistä viikkoa auki olleessa outletissa. Laitoin takin aluksi ihan vitsinä päällä. Sittten aloin mallailla ja funtsia, sillä takki istui liikkeen pitäjänkin mielestä minulle kuin hansikas. Takki oli 50 % alessa, mutta silti jäljellä oleva 160 euron hinta hirvitti. Olen maksanut tuollaisen summan takista ehkä kerran aikaisemmin...


Nahan laatu tuntui kuitenkin tosi hyvältä ja mieleeni tulvi ideoita, miten yhdistää takkia garderoopini sisältöön. Äh, kerranhan se kirpaisee! Tässä on kuitenkin klassikko moneksi vuodeksi.

Lupaan kuitenkin olla muuttumatta miksikään rokkikukoksi!  Yhdistelen takkia mieluummin hempukkamekkoihin ja hameisiin :)

Mitä sinä ehdottaisit kokeiltavaksi?

Mukavaa viikonjatkoa :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rotsi sopii tosi hyvin sulle. LÖYTÖ! Ja antaa rouheutta niihin hempukkamekkoihin.....

Marjo

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, tuo on niin klassikko, että jotakin kokeilee vitsinä päälle ja naurun sijaan sitä vakavoituu:"Oho, tää sopii mulle!" :)

Hyvältä näyttää! Nahkatakki kestää menossa mukana vuosikymmenenkin (ellei enemmänkin). Ja tuo on ns. ajaton malli.

Anonyymi kirjoitti...

Nahkatakkia voi yhdistää oikeasti melkein mihin vaan. Eräs ystäväni pitää sitä jopa hienon juhlamekon päällä ja se tuo rentoutta asuun. Olen itsekin kahden vaiheilla ostaisiko mustan tai jonkun muun värisen lyhyen nahkatakin. Vielä en ole löytänyt kukkarolleni sopivaa kun en viitsisi kovin montaa sataa kuluttaa siihen.

Vakkarilukija

Kate kirjoitti...

Hieno!

Takki sopii mielestäni samoihin asuihin kuin klassinen musta bleiserikin sopisi.

Tein itse viikonloppuna heräteostoksen ja hankin hillityn sinisen (!) nahkarotsin. Se vain oli jotenkin niin nätti. Nyt en oikein kehtaisi käyttää sitä, kun pelkään näyttäväni epätoivoiselta keski-ikäiseltä tädiltä. Lohduttaudun sillä, että eihän Emmanuelle Altkaan näytä...

Anonyymi kirjoitti...

Huikea rotsi! :) Hienosti sopii sinulle.

Celosia kirjoitti...

Upea, toimii hyvin. Sittenhän minäkin voin... :)

Turun Tilda kirjoitti...

Marjo: Juu, odotan innolla särmikkäiden yhdistelmien oivalluksia :)

anonyymi: No hyvä, tää oli tosiaan ehkä vähän liiankin ajaton malli. Pelkäsin aluksi ehkä näyttäväni hieman Cheriltä kasarivuosikymmeltä... nyt olen tottunut jo ajatukseen ;)

Vakkari: Kuulostaa hyvältä. Onnea oman rotsisi metsästykseen! On totta, että laadukkaat nahkatakit maksavat yllättävän paljon. Jokin Viininpunainen tai harmaa nahkatakki voisi olla aika siisti näin syksyllä, musta on tietty perusvarma!

Turun Tilda kirjoitti...

Kate: Hyvä vinkki, kiitos! Rohkeasti vain rotsi käyttöön! Ehän sitä kuitenkaan tarvitse asustaa sävysävyyn silmämeikkiä myöten ;)

anonyymi: Kiitti :D

Celosia: käy ihmeessä sovittelemassa tai kaiva kaappisi perukoilta käyttöön ;)