perjantai 24. toukokuuta 2013

Turvautumista aikuisuniformuun

Perjantaista!


Tämä viikko tuli ja meni. Päivien laskeminen päättäjäisiin ei kuitenkaan oikein kohdallani toimi, sillä loma alkaa vasta sitten, kun jäljellä olevat kuudet kokeet on korjattu. Tai oikeastaan vasta sitten, kun sen jälkeen olevat rästiopinnot on tehty. Annettuun määräaikaan mennessä...


Tyyliblogin pitäjää minussa huvittaa, sillä viime päivinä en ole meikannut, föönannut hiuksia tai miettinyt naisellisia asukokonaisuuksia. Asut ovat olleet epämääräisiä verska- ja farkkuviritelmiä... Tai, no eilinen oli poikkeus - Nordean taloustietokilpailun palkintojenjakoa varten pinnistin ja keksin lopulta turvallisen aikuisuniformun. Siihen kuului uudehko löytö Lindexiltä - tällainen neuleinen mustavalkea aikuisjakku, jossa on pieniä hopeisia kirjailuja. Alle pistin ikivanhan silkkitopin ja jalkaan lähes yhtä vanhan makkarankuorihameen (tietenkin tasapainottamaan tuota aikuislookkia).


Kaulassa oli joululahjaksi saamani Accessorize-koru. Kengät ja laukku ovat viime kesän Itävallan matkalta.

Oikeasti haluaisin vain syödä ja nukkua... Onhan sille syynsäkin. Muun muassa melkoisen raskas vuosi opintojen ja töiden parissa.

Nyt lähden toteuttamaan näitä mainitsemiani mielihaluja. Mukavaa viikonloppua ja morjens!

Ps onko viime aikoina noussut mieleen mitään erityisiä juttutoiveita?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raskaana?

Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi toiveena kaikki opettamiseen liittyvä, tyyliin "arki on raskasta " tai "jee, mahtavia tunteja tänään, sitä ja tätä vielä korjattavana", koska olen täältä niin usein saanut vertaistukea ahdistukseen sekä myöskin tekemisen intoa. Se, että olet opettaja, on siis syy siihen, miksi blogiasi luen. Ehkä myöskin se, miten työstä ja arjesta kerrot ja niihin suhtaudut, riippumatta ammatistasi. Muistan kyllä, että kirjoitit taannoin, ettei sinulla oikein opettamisesta ja sen ongelmista enää ole samalla lailla sanottavaa kuin ennen. Lisäksi nyt on kesä, niin että kuinkas opettamisesta kirjoittaisitkaan. Ehkä opiskelusta sitten? Niin että ehkä sitten toivoisin sellaisia päivän päätteeksi kirjoitettuja kyseisen päivän tai viikon olotilasta kertovia tavisarkipostauksia. :) Mukavia postauksiahan täältä aina löytyy, mutta toivoin nyt kuitenkin, kun kerran kysyttiin. :)