keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ja se todellinen totuus Lapin sodasta - ja Gävlen olkipukista...


Virallinen historiankirjoitus kertoo, että saksalaiset polttivat Lapin. TODELLISEMPI totuus tietää, ettei nälkiintyneitä ja kiukkuisia jyrsijöitä kannata päästää soihtu hännässä Rolloon juoksentelemaan...


No, jokainen myös tietää, että pojasta polvi pahenee... Mutta siitäpä Vilho-Aukusti vasta riemastuisikin, jos tietäisi, mihin hänen pojanpoikansa pystyy!


  Älä pelkää Snifi, Råtta-setä vain vähän kuivaharjoittelee....


 Tähtäimessä oli nimittäin jälleen kerran jotakin vähän isompaa!


  "Meill`ol`Gävlessä nuotiopiiri...


... ja pukin mahakorret soi!"

- Amatöörit, puuskahti Råtta. - Ei tuollaiset vaahtosammuttimet auta, kun meikä grillaa vaahtokarkkeja liekinheittimellä!



Mutta milloinkahan niille svenssoneille selviää, kuka on todellinen syyllinen...

kuvalähteet: 1, 2, 3 ja 4

4 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Haha, Herra Råtta on mainio! Tosin vähän kyllä jännittää, millaisia uutisia seuraavina päivinä kuullaan... Rottaa ei varmasti ikinä epäillä!

Anonyymi kirjoitti...

Khehehe. :D Mun kolmevuotias istui tässä sylissä tätä lukiessa ja ilmoitti kuvia katsottuaan, että "Mä haluaisin tommosen vuohipukin tulittaa"... :P Täällä niitä pyromaaneja kasvaa, "kansankynttilöiden" syleissä.

Kate kirjoitti...

Hihii, hissanopehuumoria. :D

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Niin, joulunaika on nakertajan huippuaikaa - kuusenvarsia, lumiukkojen neniä, lahjapaketteja... Niin paljon terrorisoitavaa, niin vähän aikaa... Råtan näkökulmasta laulu "Oi jospa meillä ois joulu ainainen" tarkoittaa siis vähän muuta kuin mitä me muut ehkä ajatellaan...

Saara: Hehee! Eikös sitä sanota, että pappien ja opettajien lapset ovat niitä pahimpia ;)

Kate: Suurin osa miettii varmaan, että voi niitä lapsiparkoja... :D