perjantai 7. syyskuuta 2012

Onnettaren mekko

 Perjantai-iltaista!


 Osallistun kohtuu harvoin suosituissa blogeissa järjetettäviin arvontoihin. En kai sitten usko, että voittaisin niissä.


Uuden Kuun Emilia oli kuitenkin  arpomassa niin ihanaa mekkoa (tai tunikaa), etten voinut vastustaa kiusausta. Pakkohan tuollaista pitsikauluksista unelmaa oli yrittää tavoitella! Ihan Tildukan tyylinenkin!


 No, mekko arvottiin eikä arpa tietenkään osunut kohdalleni, blääh! Viime viikonloppuna raahauduin sitten sairasvuoteeltani  blogien lämpöön itseäni parantelemaan, ja mitä kummaa - Uuden Kuun postauksessa komeilikin oma nimeni! Turun Tilda oli voittanutkin Lumoan mekon!


Tietysti länsimaalainen ihminen osaa heti keksiä ongelmia itselleen - en osannut päättää, ottaisinko suklaan, graffiitin vai hiekan värisen yksilön... Lopulta päädyin omiin väreihini ehkä parhaiten sopivaan vaihtoehtoon eli roosaan. Valinta kuuluu ehdottomasti sarjaan "naisellisen rationalismin abc" - mulla ei ollutkaan vielä kevyttä vaaleanpunaista mekkoa ;) Tämä on tänään todistettu aivan loistavaksi työvaatteeksi - vyötäröltä tyköistuva, mutta sellaisella armollisella tavalla :)

7 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Ihana ! Ja tosiaan, ihan sun tyylinen. Oikeaan osoitteeseen meni, vaikka olisin kyllä kelpuuttanut tämän omaankin vaatekaappiini ! :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Näyttää todella hyvältä! :)

Jos ei veikkaa, ei voi voittaa! Tuttu totuus :D

Riikka treelta kirjoitti...

Tilda - sinä senkin! Longchampin Roseau näytti niin ihanalta käsivarrellasi, että jouduin itsekin ostamaan sen pienen hannailun jälkeen. Ja onhan se upea!

Turun Tilda kirjoitti...

Petriina: Kiitti! Taisit sitten osallistua itsekin kyseiseen arvontaan ;)

Uuden Kuun Emilia: Kiva kuulla :) Noinhan se menee!

Riikka: Voi apua! Syyllisyys iskee... Edistän blogillani yleistä materiaalistumista! Mutta eikös vain - laukkuhuolet selättyy heti kerralla. En ainakaan itse koe tarvitsevani mitään toista iltamenolaukkua tällä hetkellä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa aivan tosi suloinen! Piti heti käydä katsomassa muita Lumoan mekkoja ja nyt niin haluaisin itsekin tuollaisen... Ehkä laitan tilauksen menemään... :)

Anna

juho mustonen kirjoitti...

Hei mikä tämän mekon mallin nimi on ? :D

Turun Tilda kirjoitti...

Juho Mustonen: En valitettavasti enää muista, on Lumoan vanhempaa mallistoa. Ehkä voisit tiedustella suoraan kyseiseltä merkiltä?