keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Asu se on eilinen ja päivä tämäkin...

Minulla on ollut taas rytmihäiriöitä (siis ihan oikeita). Niitä on esiintynyt lukioajoista lähtien. Ne lisääntyvät yleensä stressaavan elämäntilanteen yhteydessä. Tiedän todennäköisimmän syyn: En ehdi korjata kokeita, en jaksaisi suunnitella tunteja. Olen kykenemätön toiminaan. Telkkari suoltaa päivittäin muuttuvia uutisia liittyen euroalueen kriisiin. Koen itseni lähinnä tyhmäksi. Haluaisin vain käpertyä viltin alle kuuntelmaan uutta Nightwish-albumia. Saattaahan nuo rytmihäiriöt tietysti aiheutua tuosta kyseistä levystäkin ;) Mies sanoi, että mene ulos ja sitten ajoissa nukkumaan. Viisaita neuvoja.

Pahoittelen siis, etten jaksa kommentoida tänäänkään niin s-postiviesteihin kuin teiltä tulleisiin kommentteihin.

Nyt ulos. Sitten nukkumaan. Huomenna alkaa joulukuu ja on mieheni ja minun kymmenvuotispäivä. Taidan ostaa miehelle pähkinäsuklaata. Sitä en allergikkona ehdi tuhoamaan ennen huomista ;) Ah, miten romanttista. Pitäisiköhän ostaa olutta ja silliäkin hänelle (kun en niitäkään käytä) ?

4 kommenttia:

Ainoanniina kirjoitti...

Kaunis asu, ihana! Lepää ja pidä itsestäsi hyvää huolta. Minulla on myös rytmihäiriöitä jotka ilmestyvät selvästi jännittävässä tai stressaavassa tilanteessa. Sydän on niin herkkä mittari siinä missä mennään.

Augusti kirjoitti...

Myöhästyneet vuosipäiväonnittelut! Kuvan mekko oli ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs asu!

Turun Tilda kirjoitti...

Kaikki Kolme: Kiitos :D