torstai 13. lokakuuta 2011

Vuosirenkaita ja jokatytön pitsimekko

Heipsansaa!

Tuli netti, tuli valkeus. Voin siis postatakin jo heti tänään! Kiitoksia vielä kaikista ihanista kommenteista. Lisäsinkin jo editin edelliseen postaukseen, mutta haluan vielä uudelleen mainita, kuinka mukavalta myötäelämisenne tuntui. :)


Tänään koitti sitten se vuotuinen vanhentuminen. Puolet kollegoista uhkasi paeta kuvaajaa, sillä koulukuva, jos mikä kertoo kuulema saavutettujen vuosirenkaiden määrän.

- Tilda voi tosin mennä, eihän sitä erottanut vielä pari vuotta sitten oppilaista!

No, muutama vuosi sitten kävi tosiaan niin, että eräät vanhemmat olivat vasta kolmannella yrittämällä osuneet ryhmänohjaajaan lukiolaisen sijaan. Olettaisin noiden kertojen kyllä vähitellen jäävän historian havinaksi. Ikäero, joka ensimmäisinä vuosina oli alle 10 vuotta allekirjoittaneen ja oppilaiden välillä, kasvaa koko ajan. Tuo kasvava ero symboloi minulle ehkä sitä vuosirenkaiden määrä, ei niinkään vuotuinen koulukuvaus. Ikäerossa on hyvät ja huonot puolensa, opettajan työn kannalta kuitenkin ehkäpä enemmän niitä hyviä. Elämänkokemus ja viisaus lisääntyvät ja voihan sitä silti olla perillä uusimmista tositeeveevirtauksista ja poppishiteistä.

Päällä minulla oli tänään valokuvaajan kieltämiä mustaa ja valkoista. En yksinkertaisesti keksinyt parempaa hetkeä sisäänajaa hennesiläistäni. Huuliakin punasin, mutta vasta ruuan jälkeen. Katsotaan, millainen kuva sitä tänä vuonna napsahtaa. Kerrankin niitä pääsee myös vaihtamaan - vihdoin ystäviänikin toimii tässä samassa ihanuuksien (ja kamaluuksien) ammatissa!

Päivän työasu

mekko - H&M

jakku - Sama

saappaat - Aventura

koru - Gina Tricot

3 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Muistan kun menin ensimmäistä kertaa sijaistamaan, taisin olla melkein jo 25v, ja kanslisti luuli minua yläasteelaiseksi. ou jee! =) Edelleen minua aina luullaan nuoremmaksi kuin olen, abouttiarallaa 4-5vuotta vähemmän alltid :)

Turun Tilda kirjoitti...

Mimo: No voi sua;) Tuo on jo aika hyvin! minkäsikäinen sitten olet? Veikkaan, että noin minun ikäinen... :)

Mimosa kirjoitti...

Tilda, taidan olla sinua vuoden tai kaksi vanhempi =)

Joo ainakin siinä oli silloin yläasteelaisia vieressäni (siis voihan olla että luuli lukiolaiseksikin..), muistaakseni menin itse kyllä lukion puolelle sijaiseksi silloin. Mutta joo, alltid luullaan nuoremmaksi. Töissäkin ne aina "järkyttyy" kun kuulevat ikäni ;)