torstai 26. toukokuuta 2011

Täytekakun markkinat

Joskus humanistikin voi saada yllättävän liittolaisen oman aineensa promoamiseen. Tällä kertaa se oli täytekakku -kunnon kermakakku tuoreilla mansikoilla. Sitä oli kiva lusikoida suuhun limsan ja kahvin kera.


Niinpä niin - pankkisektorilla on vielä varaa ja onneksi he myös tajuavat hyödyntää mahdollisuuden. Kiinnostus talousosaamiseen voi käynnistyä vaikka sillä hetkellä, kun lusikoi kesän ensimmäisiä mansikoita suuhunsa opettajanhuoneessa pankinjohtajan vieressä. Aikuiset huomioivat ja kyselevät kaikenlaista.


Ja miten minä sitten liityn kuvioon? No historianopettajat opettavat yleensä niitä talousasioita huolimatta siitä, että suurin osa ensin varmasti järkyttyy tajutessaan, että työllistyäkseen on luettava tosiaan ne kansantaloustieteen makrot ja mikrot. Harvalla se on oikeasti mielessä kun kulttuurihistoriaa helkkyy ja heläjää nuoren ylioppilaan korvissa. Yllättäen, vuosien myötä, nuo asiat voivat kääntyä kuitenkin kiinnostaviksi motivoiviksi haasteiksi. Haluaa oppia itsekin lisää.

Keitin sitten juhlakahvitusten toista pannullista ja hyrisin opettajanhuoneen keittokomerossa. Kasit olivat kuulema lopulta todenneet juhlakaluille, että menkää jo sinne opehuoneeseen kakkunne kimppuun. Ei jaksa kuunnella tuollaista hehkutusta! - ensi vuoden taloustaitokilpailun promoaminen oli siis jo alkanut. Kakunkiiltoiset kisailut odottanevat myös tulevaisuudessa...

Opettajanhuoneessa juhlakalut söivät jo toista jättimäistä palaa ja skoolasivat kahvikuppejaan. Ja kun pankin delegaatio oli poistunut ja ysien masut olivat vihdoin täynnä, minä vietin oman hetkeni kaakun ja Nordea-kahvin parissa ;)

Päivän työasu:

kakkuhame - H&M

jakku - Se sama katala pulju...

kengät -Vagabond

hiukset - kampaajalla tänään :D

Ei kommentteja: