maanantai 9. toukokuuta 2011

Fiftariviikon sinisävyinen avaus

Maanantaista!

Sainpas riuhtaistua itseni viimein toteuttamaan lupaamaani fiftariviikoa:) Teemaviikko ei välttämättä ole maailman ortodoksisinta 50-lukua, ja tyylistä enemmän kokemusta omaavat voisivat vaikka antaa vinkkejä, kuinka toteuttaa astetta autenttisemman fiftari-lookin. Luulisin, että ainakin Hopeapeili-blogin Elinalla riittää asiantuntemusta tällä sektorilla.

Tämänpäiväinen uustuotantokellohelma on melkoisen lyhyt, ja arvelenkin, että kyseinen mitta vakiintui lähempänä 60-lukua mutta ehkä kuitenkin jo 50-luvun puolella. Ballerinat ja patellavyö sopinevat aikakauden tyyliin.

Tietysti tyyliin istuisivat myös Iines-ankka korkkarit ja helminauha. Niitä en tähän hätään ehtinyt muutokuormien uumenista kaivella. Tämän tytön paras asuste taitaakin olla toukokuun vehreä nurmikko ;)

Lämmintä iltaa kaikille!

4 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Nätti asu! Uusi kotipaikkanne näyttää kauniilta niin seudulta! Hieno tausta päivänasuillekin.

Elina kirjoitti...

No mutta, hienohan tuo mekko on! Noissa vähän lyhyemmissä helmoissa on vähän sitä että näyttää 50-luvun teiniltä eikä rouvalta, mutta mitäs se sitten haittaa - ei mitään :)

Turun Tilda kirjoitti...

Tuire. Kiitos! Tykätään uudesta asuinseudusta kovasti :)

Elina: Ok, tuota en tiennytkään ;) Ollaanpa siis teininä vähän aikaa - niiden keskellähän se suurin osa työpäivistä joka tapauksesa kuluu!

Elina kirjoitti...

En tiedä onko se faktaa, fiilispohjainen arvio enemmänkin...