lauantai 16. tammikuuta 2010

Natura-alue

Joo, tiedetään. Eläintensuojelu on hieno aate. Mutta entäs, jos joudut terrorisoiduksi aatteen nimissä omassa kodissasi?


Råtat julistivat minun osani parisängystä Natura-alueeksi. Se on tästä lähin omistettu vain ja ainoastaan eläimille. Murri on kuulema katoavaa luonnonvaraa, ja sen reviiri täytyy rauhoittaa. Råtat lupaavat pitää henkilökohtaisesti huolen, että sängyn puolikas säilyy koskemattomana luontoalueena.

Varo vaan, Tilda. Älä tule tänne, tai puraisen sinua!


Kukas suojelee minua tässä tilanteessa?

4 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Arvaa onko kiva välillä mennä sänkyyn kun siellä on 40 eläimen Natura-alue just mun puolella. Mies ei tosin ainakaan sitä aluetta enää oo perustanut sen jälkeen kun joutui ihan toiseen reunaan ajetuksi kun Natura-alueelta karkotettu vaimo puski itselleen tilaa siltä ainoalta ihmisille rauhoitetulta alueelta ;D

Ainoanniina kirjoitti...

Minulla Natura-alue käsittää välillä rottien lisäksi myös legopalikoita, traktoreita ym. kovan puoleista tavaraa kun viikonloppuaamuisin pääsee ylös. Kun pieni mies on touhunnut aamuvarhaisesta vieressäni. Tai pieni mies on nukkunut minun ja ison miehen välissä ja työntänyt minut sängyn päätyyn tai pää reunan yli nukkumaan. Pidä Tilda puolesi!

Nimetön kirjoitti...

Violetin kannattajat taisivat käydä antamassa toiset äänet, koska loppukiri oli violetin osalta kova. Toivottavasti toteutat "vihreän" viikon, koska se taitaa olla itsellesi tuntemattomampi väri; saisit itsekin haastetta.

Turun Tilda kirjoitti...

Herttainen: Jestas! Tuossa tilanteessa on kyllä kestämistä - niin sulla kuin miehelläkin ;)

Ainoanniina: Oijoi! Vaimoihmisille pitäisi olla ihan oma rauhoitettu vyöhykkeensä ;)

anonyymi: Pistetään korvan taakse!