tiistai 4. elokuuta 2015

Ainutkertainen hetki

Tervehdys taas!

Tänään pysähdyin miettimään, että elän oikeastaan eriskummallista, ainutkertaista aikaa. Olen nimittäin lähes koko blogihistoriani ajan opiskellut työni ohessa. Ensin kirjoitin gradua ja nyt viimeiset kolme vuotta olen jumittanut opo-opintojeni parissa. Laskeskelin, että  olen kuluttanut yliopiston kirjoilla 13 vuotta lähes katkeamatta, huh!

Mutta nyt se on ohi. Olen ainakin hetken vapaa kuin taivaan lintu!


Onhan minulla ihan hyviä syitäkin siihen, miksi opintoni ovat venähtäneet, mutta silti on aika vaikea rimpuilla siitä tunteesta eroon, että jotakin on kesken. Jotakin työlästä, keskittymiskykyä ja perslihaksia vaativaa touhua... Vaikka puoleen vuoteen ei tekisi sivuakaan, niin se tunne velloo vatsassa...

Sinänsä olen aina pitänyt kirjoittamisesta, mutten ole siinä kovin nopea. Näitä blogipostauksia olen opetellut tekemään nopeastikin, mutta kirjallisia opintoihin liittyviä töitä en ole oppinut nopeuttamaan. Sekä huonojen että hyvien lauseiden tuottamiseen menee aikaa; päiväkohtainen maksimi lähdeviitteiden kera on parisen sivua. Nyt vauvan kanssa ei sitäkään useimpina päivinä.


Mutta kuten jo totesin, nyt se on ohi! Lähetin nimittäin toissa päivänä opolopputyön tarkastukseen!!! Arvatkaa, kuka aikoo ottaa kaiken ilon irti luvatuista lämpimistä elokuun päivistä. Se en ole ainakaan minä, joka kulutan aikaa tutkimuskammiossa. :)

Minä kerään lähipusikoista mustikoita ja punaisia viinimarjoja. Laulaa loilotan Alvarille, kun hän keinuu pihakeinussa. Viis, vaikka naapurit kuulevat :)


Lisäksi aion mennä kampaajalle, hankkia uudet silmälasit ja ilmoittautua valokuvauskurssille. Ties, vaikka tämänkin blogin kuvat pääsisivät vihdoin uudelle tasolle :D


Tänään oli muutenkin erikoisen erityinen päivä: kävin ensimmäisen kerran näin kesän aikana kyläilemässä ystävän luona ilman poikaa. Puinpa vielä ylleni mekon, jossa ei ole nappeja imetystä silmällä pitäen. Mekko on 60-luvun huutonet-löytö viime kesältä. Eipä tosiaan mahtunut silloin ylle, mutta nyt on ihan mainio.

Aion muutenkin olla hieman sosiaalisempi ja kunnostautua taasen blogirintamallakin. Nyt ensimmäiseksi osallistun Turun alueen sisustus- ja lifestyleblogien eli Åblogien kirppistapahtumaan  Liedon Vilkkimäen meijerillä. Tapahtuma on siis ensi sunnuntaina 9.8.2015 klo 12-15. Olen siellä myymässä ihanan Lady of the Mess-blogin Ladyn avecina. :) Pitäkääpä peukkuja, ettei tule ukkoskuuroja. Tapahtuma pidetään nimittäin pihalla!

Pääasiassa taidan myydä vaatetta ja asusteita, mutta ehkä löydän jotakin sisustustavaraakin myyntiin. Jos jollakulla on jotain toiveita myyntiartikkeleiden suhteen, niin voin kaivaa kaappeja sillä silmällä.

Nähdäänhän tapahtumassa! Saa tulla moikkaamaan, jos tunnistaa :)

10 kommenttia:

Suketus kirjoitti...

Onnea saavutuksesta! Hieno juttu! Ja nauti kesästä, sitä on onneksi vielä viikkokausia jäljellä, jos hyvin käy.

Turun Tilda kirjoitti...

Suketus: Kiitos kovasti! Olen todella iloinen tästä. Mitä töitä itse aloittelet nyt syksyllä?

Suketus kirjoitti...

Syytä ollakin! :) Jatkan opohommia samassa paikassa, missä olin kevään. Ainakin nyt vuoden loppuun kestää pesti (vanhempainvapaan sijaisuus). Kiva jatkaa tutussa paikassa tuttujen kollegojen ja oppilaiden kanssa.

Lady of The Mess kirjoitti...

Onnea hurjasti - varmasti tuntuu hyvältä <3
Ja kiva nähdä sunnuntaina - toivottavasti vain nuo säät olisivat suosiolliset!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, onnea.
Nauti kesäsätä, vapaudesta ja omasta perheestäsi.

äiti*4

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosta saavutuksesta :) Voitko kertoa, mitä vaatteita aiot myydä kirpparilla :)?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paperia vaille valmiille opolle!
Leena

Turun Tilda kirjoitti...

Suketus: Hieno homma! Jatkuvuus helpottaa omaa työtä hirveästi :)

Lady: Kiitos! Hyvältä näyttä säiden suhteen ainaskin tällä hetkellä :)

äiti*4: Kiitos kovasti :)

anonyymi: Kiitos :9 Todennäköisesti keskihintaisten merkkien mekkoja (Your Face, Jackpot...), jotain vintagea, jotain Odd Mollya, jotain kesävaatetta,enemmän syksy ja talvivaatetta. Myyn myös jotain huonelakluja ja sisustusesineitä.

Leena: Kiitos kovasti :)

Manti kirjoitti...

Hei Tilda, ja onnea uudesta vapaammasta elämänvaiheesta! Ja vielä näin ihana loppukesä sen nauttimiseen:)

Kysymykseni koskee ihastuttavaa laukkuasi, mistähän se mahtaa olla peräisin?

Turun Tilda kirjoitti...

Manti: Kiitos onnitteluista! Laukku on lomatuliainen neljän vuoden takaiselta Kreikan matkalta :)