keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Silkkipaitoja Ihana Kirppikseltä

Huomenta!

Olin ajatellut ostaa erään Filippa K:n silkkipaidan, mutta kärvistelin 150 euron hintaa. Nyt ei taidakaan enää uuden vaatteen ostaminen kiinnostaa.. Olen nimittäin löytänyt silkkipaitoja viime viikkoina Ihana Kirppikseltä. Tässä tämän hetkinen saldo, joka taitaa keikkua siinä 40 euron kieppeillä:


1. Massimo Duttin kuusenvihreä paita, 12 e. Tämä on ollut jo töissäkin, tosin neulenutun alla. Silkki on ihan mahtava vaatemateriaali... Niin lämmin kylmällä säällä!2. Rils`n röyhelöpaita. Laadukkaan oloista materiaalia ja sopivan kokoinen. Kustansi 8 euroa.


3. Tämän Zaran silkkipaidan ostin eilen sovittamatta. Koko on L, ehkä hieman suuri ja leikkaus aika outo. Saa nähdä meneekö kiertoon. Eipä ollut hinnalla pilattu eli 3 e.


4. Tämä vanhan roosan värinen paita on Stockmannin tuotantoa. Koko on 36, mutta aika reilu. Hihat hieman pussittavat, mutta eiköhän tämä aluspaitana mene :) Olikohan hinta 8 euroa.


5. Tämä pinkki silkkipaita on itse tehty. Hintaa sillä oli 10 e, ja se on ehkä hieman reilu minulle. Toisaalta silkkipaidat voivatkin olla hieman väljiä, jos niitä käyttää kynähameen tai korkeavyötäröisten housujen kanssa.

Nyt on kuitenkin todistettu, että silkkipaitojakin voi löytää kohtuu hintaan kirppiksiltä, tai korjataan - ainakin Ihana Kirppikseltä ;)

Mukavaa päivänjatkoa :)

Ps. Kaipailisin edelleen, niitä silkkivaatteiden suoristusvinkkejä. Kannattaako vielä esim. suihkun jälkeen kylppäriin, oikiaako rypyt siten?

EDIT Ps 2. Lisäsin tuohon sivupalkkiin kyselyn ensi vuotta silmällä pitäen :)

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Pitääpä poiketa tuolla, kun noin ihania paitoja on myynnissä...:)

Turun Tilda kirjoitti...

Irmastiina: Suosittelen lämpimästi! Olen löytänyt kyseiseltä kirppiseltä myös laadukkaita nahka- ja villavaateita :)