keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Aika paljon punaista :)

Heippa!

Olen nähnyt tänään punaista, mutten lainkaan ärrin purrin-mielessä!

Esteettisyyttä, jos se nyt tarkoittaa jonkin sortin värisuoraa, voi näköjään harjoittaa täysin tiedostamattakin. Räpläilin opekokouksessa opettajan tuntimuistiota ja huomasin, että siinä on vaihtokansi. Kannen kääntöpuolelta paljastui kiva omenan kuva ja sehän sointui tietysti uuden kännykkäni kansikuoriin. Kuoret aviosiippani oli valinnut täysin itsenäisesti synttärilahjukseni päällisiksi. Bravo rakas!


Mutta mitenkäpä arki sujuisikaan ilman uutta Lumin sutjakan kokoista Silja Hip Bag-olkalaukkua. RAKASTAN laukkuja, jotka ovat juuri oikean kokoisia. Tämä yksilö on juuri sellainen, joka syö suihinsa tuon opettajan muistikansion sekä kännykän, rahapussin ja auton avaimet. Ei siis liian pieni eikä varsinkaan liian iso!

Tarinan toinen puoli  on sitten se, että minun pitänee asettaa itselleni porttikielto Ihana-kirppikselle. Neuvottelin itselleni laukun 70 euron hintaan, joka tietysti on ihan liikaa priimakuntoisesta, oikeasti 100 euroa kalliimmasta laukustakin.... Mun on varmaan siis liftattava opoilemaan Jyväskylään ensi viikolla ;)


Joka tapauksessa fiilistelen nyt tämän hetken antaumuksella hyvää oloani. Opettaminen tuntuu oikeastaan aika kivalta pitkähkön tauon jälkeen. Saan opettaa tässä jaksossa kivoja historian kursseja, yhden saman jopa kahteen kertaan, mikä on minulle varsin harvinaista herkkua! Lisäksi kollega on hankkinut koululle hyvää tummapaahtoista kahvia ja meilläkin on siirrytty vihdoin viimein 75 minuutin tunteihin. Lukion ope kiittää :)


Illalla tulee töllöstä vielä keskiaikahöttöä nimeltä Taivaan pilarit; sarja, johon olen ihan koukuttunut. Nyt vedän pitsan lärviin ja sitten alan suunnitella Hi6-kurssia.

Eläköön iloiset, energiset päivät! Toivon vain, etten paljastu maanis-depressiivikoksi, sillä siltä tämä tunteiden vuoristorata ainakin täällä blogin puolella on alkanut vaikuttaa. Tai sitten olen vain vahvasti kokeva ja tunteva ihminen.

Mukavaa illanjatkoa kaikille :)

5 kommenttia:

Kukkaisunelmia kirjoitti...

Minulta löytyy samanlainen kalenteri. :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Laukku on kyllä ihana - ja tuo Ihana on vielä minulta korkkaamatta;)

H kirjoitti...

Mistä tai minkä merkkinen on tuo Lumian suojakuori?

Turun Tilda kirjoitti...

H: Merkkiä en tiedä, mutta se on ostettu Gigantista :)

AnnaS kirjoitti...

Hieno laukkulöytö!