perjantai 19. huhtikuuta 2013

Alvine mielessäin vol.2


Kaksitoista sivua oppimispäiväkirjatekstejä (heh, eihän se määrä vaan laatu...) viisaampa tai köykäisempänä eksyin Ikean sivuille ihailemaan sitä Alvine-mattoa, joka jäi ostamatta muuton yhteydessä. Kaksi harmaatahan me kotiutemme uuteen majaan muuttaessamme, mutta se kellertävä on jäänyt mieltä kaihertamaan.


 Sori sisko, lapsesi joutui mainoskasvoksi ;)

Työhuoneessamme (joka ei muutenkaan ole kuvauskelpoinen) ei ole mattoa vaan lattia on kuorrutettu ikuisella mappiläjällä (tällä hetkellä oikealta vasemmalle: filosofian kansio, Kv-suhteet eli lukion historian kolmoskurssi, seitsemännen luokan historia ja kahdeksannen luokan historia...). Järki sanoo, ettei mitään mattoa kannata edes harkita tähän sotkuläjään, mutta optimisti-haaveilija-Tilda näkee sielunsa silmin kauniin harmoonisen tiedon majan, jossa muistiinpanot järjestetään joka ilta omille paikoilleen ja tyynin mielin voi noukkia yksittäisiä lattialle pudonneita klemmareita ;)

Oli niin tai näin, nyt olisi Ikean Tekstiiliviikot menossa ja Alvinen voisi kotiuttaa 10% halvemmalla kuin yleensä. Saisinhan sillä säästöllä mukaansa muutaman saman lafkan hillopurkin tai niitä hyviä röstiperunoita...


Olen myös kyllästynyt täydellisen väriharmonian metsästämiseen ja mielestäni matto sopisi hyvin edelliseen työhuoneeseen teettämiemme (, uuden kodin mittojen mukaan ärysttävästi hieman liian lyhyiden) verhojen kanssa. Lisäksi Alvine-matot ovat hinta-laatusuhteeltaan tosi hyviä. Katsotaaan, miten käy...

Mukavaa viikonloppua!

Kuvalähteet: Ikean sivuilta

3 kommenttia:

iida kirjoitti...

Me ostettiin hetki sitten 2 kpl kyseisiä mattoja. Muuten ovat olleet hyviä, mutta niihin tarttuu nukkaa yms. ihan todella helposti kiinni esim. sukista :D tarttuuhan varmasti muihinkin mattoihin, mutta näissä näkyy nopsaan kun ovat niin vaaleita.
Esim. meillä ovat hetken päästä aina vähän tummuneet siitä kohtaa, missä sohvalla istutaan, kun siinä pidetään jalkoja. Mutta meillä on tehokas imuri joten ei haittaa, sillä kyllä saa matot siistin näköiseksi :) Tämä vaan tiedoksi! :) Ja muuten kyllä oon tyytyväinen mattoihin.

t. tuleva hissan ope

Turun Tilda kirjoitti...

Tuleva hissanope Iida: Ok, kiitos vinkistä!

Mambo kirjoitti...

Jos haluatte luopua harmaista matoista, niin olisin kiinnostunut ostamaan ne :) ;)