lauantai 27. lokakuuta 2012

Your Face-toppis


Tämä tyttö vaihtoi hääpuvun proosallisesti toppatakkiin. Ratkaisu osoittatui hedelmälliseksi jo Jyväskylän tuulissa, mutta kuluneen syksyn kaunein toppatakkipäivä koitti tänään. Valkokuorrutteiset talventörröttäjät ja huuruava hengitys, kotilahden rantojen hienoinen riite sekä taivaan kannella vuorottelevat sininen, kerma ja teräs muistuttivat jälleen kerran siitä, kuinka kaunis vuodenaika talvi loppujen lopuksi on.


Suosittelen tutustumaan Your Facen takkivalikoimaan. Tämä on itselleni jo toinen toppatakki, jonka kyseiseltä merkiltä hankin. musta takkini on kohtuu ohut ja siksi hyvä esimerkiksi kaupunkikeikoilla.  Kerrospukeutumista lisäämällä menee kylmemmilläkin keleillä!


Mukavaa viikonlopun jatkoa!

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tuo Your Facen toppatakki on kyllä todella tyylikäs:)! Itse hankin myös samantyyppisen takin viime kuussa talven viimojen varalle. Mistä olet muuten ostanut nuo kuvissa olevat saappaat?

Lievestuore As. kirjoitti...

Jaa, sitä ollaan näillä nurkilla :)
Takkikin on kiva, mutta nuo saappaat vei mun huomioni täysin.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos! Saappaat ovat Andiamon viime talven valikoimasta. Nyörisaappaita näyttäisi olevan kaupoissa myös tänä vuonna.

Lievestuoreen as.: Melkein käytiin! Viime sunnuntaina raahasin laukujani teidän ovenne ohi. Nämä eiliset kuvat ovat sen sijaan kotikunnastani :) Saappaat ovat Andiamosta.