lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tämän (ja muutaman muun) vuoden kevätjuhlaeleganssia

Tämän vuoden juhla-asurahat (ja vähän muutkin) ovat kuluneet pääsykoematkoihin ja noilla reissuilla hotellissa yöpymisiin, mutta onneksi tykkään kovasti edelleen oman vaatekaappini vanhuksista.


Tämän vuoden kevätjuhla-asu on nähty viimeksi kahden vuoden takaisissa juhlissa. Tällä kertaa musta pitsibolero on vaihtunut tosin valkoiseksi jakkuboleroksi (nähtiin myös viime keväänä) ja tähän kokonaisuuteen mätsäytin vielä 50-lukuisen rintarossin. Kengät olivat ehkä hieman raskaat, mutta sopivan väriset (en viitsinyt laittaa mustia kokonaisuutta pilaamaan).

No toimiiko? Olenko sopivasti oppilaista erottuva vähän päälle kolmikymppinen nuorekas ja meneväinen täti-ihminen? ;)

Tässä lopuksi vielä kevätjuhla-asuja muutamalta muulta blogivuodelta.

Nauttikaahan kaikki Suomen suvisäästä! Se on niin sitä itseään ;)

5 kommenttia:

Äni kirjoitti...

Kaunis asu! Jälleen kerran. ;) Kivasti olet saanut yhdisteltyä vanhoista vaatteista tuoreen ja nätin kokonaisuuden. Varsinkin mekko tuntuu ihan erilaiselta kuin parin vuoden takaisessa asussa, varmastikin koska mekon yläosa jää enemmän piiloon tämän valkoisen boleron alle.

Mutta ah, lempparini on silti tuo viime vuoden mintunvärinen mekko. Niiin kaunis!! :)

Elina kirjoitti...

Kiva setti! Ja oppilaista erotut varmasti ainakin noilla aikuisasiallisilla kengillä. Aika paljon tänään näkyi katukuvassa 12 sentin korkoja, joilla tytöt eivät osanneet kävellä ;)

AnnaS kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus, tänäkin vuonna :) Mielestäni on ihan järkevää, yhdistellä "vanhoista vaatteista" uusia asukokonaisuuksia. Minustakin vuoden 2011 mekko on kaunein (ja vieläkin harmittelen, etten tullut sitä ostaneeksi).

Sylvi kirjoitti...

Onpas kaunis asu! Näistä kaikista ehkä juuri tämänvuotinen onkin suosikkini. - Ansaittua kesälomaa toivotellen!

Turun Tilda kirjoitti...

Sarajana: Kiitos! Tykkään tosi paljon siitä mintunvärisestä mekosta. voi, kun uskaltaisi käyttää arkenakin vähän noita juhlavampia mekkoja ;)

Elina: Aikuisasialliset kengät - loistava sana ;)

AnnaS: Niin, ihminen voi käyttää rahansa johonkin järkevämpäänkin kuin ostella iana uusia juhlavaatteita. Luulisi noita mekkoja tulevan vastaan UFFilla tai kirppareilla? Myytiinhän niitä kuitenkin aikoinaan aika paljon. toivottavasti joskus löytyy!

Sylvi: Kiitos! Rentouttavaa ja ansaittua kesälomaa sinnekin :)