perjantai 3. heinäkuuta 2009

Tildan kihla- ja vihkitiu'ut

Heippatirallaa!

Tätäkin asiaa on toivottu :)

Eli tässä ovat vaatimattomat onnenrenkaani:


En halunnut mitään pröystäilyä eikä töppösormiini olisi istuneetkaan mitkään hervottomat sinettisormukset. Ainoa ajatus oli, että haluaisin ehdottomasti valkokultaiset. Vanhemmillanikin on :)

Kihlasormuksessa on yksi timantti, vihkisormukseen valikoitui puolestaan pienten timanttien rivistö. Kyllä nämäkin saivat opiskelijapojan budjetin vähäksi aikaa sekaisin :)
Hyvää viikonloppua ja palataan asiaan maanantaina arvonnan merkeissä! Me mennään jälleen (yllätys, yllätys...) HÄIHIN...

8 kommenttia:

Jana kirjoitti...

Ihan vaan uteliaisuudesta kun sattui silmään: Pidätkö sormuksiasi niin, että kihla on ulompana ja vihki lähempänä sinua? Olen itse aina ajatellut, että niiden kuuluisi olla toisin päin, koska ensin saat kihlan ja sen päälle vihkin. Mutta tosiaan, mikäpä estää niiden paikkoja vaihtamasta. Taidan olla hieman jumiutunut ajatuksiltani välillä! =oD

Turun Tilda kirjoitti...

Jana: Juu, tiedostan asian. Pidän niitä noin, kun ne näyttävät paremmilta siten. Tuo yksittäinen kivi ei näy muuten kunnolla ;) En niin välitä muotoseikoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja onhan tuossa se kaunis ajatus, että vihkisormus on lähempänä sydäntä noin päin pidettynä sormessa. Tosi tyylikkäät rakkauden kahleet.

Anonyymi kirjoitti...

loistava sormusmaku sulla :) mulla on nimittäin tuo ihan sama sormus vihkisormuksena kun sulla tuo kihla :) mun kihla taas muistuttaa kovasti tuota sinun vihkiäsi :)
-chloe-

Rva Herttainen kirjoitti...

Jee, lisää poikkeuksia! Mulla kun kans on noin päin. Mä tosin tietoisesti valitsin sormukset niin, että vihki sopii alle ja kihla päälle, kun halusin vihkisormuksen lähemmäksi sydäntä. Ja oli paljon kivempi kun kihlasormuksessa oli yksi kivi, se mun vihkisormus kun on niiiiin simppeli ja yksin todella tylsä ja mitätön. Mutta se taas just sopii alle ja kivellinen päälle. Joten siksi itelle tuli pliisumpi vihkisormus vaikka monilla taitaa vihkisormus olla prameampi.

Rva Herttainen kirjoitti...

Niin ja kiitos vielä torstaisesta avusta, vaikka sitä nyt sitten ei onneksi tarvittukaan, ihme nihkeilijä se bussikuski kyllä oli aluksi enkä olis uksonut että se rupeis mitään soittelemaan. Kuikuilin sit sen teidän pysäkin kohdalla kovasti että millasissa maisemissa asutte. Onko teidän talot siinä oikealla puolella Helsingistä päin tullessa?

Turun Tilda kirjoitti...

Anonyymi: onpa kaunis ajatus :)

Chloe: Onpa hauska yhteensattuma :)

Rva Herttainen: Saahan niitä pitää miten haluaa? a tuo ajatus vihkistä lähellä sydäntä on tosi kaunis!

EIpä kestä ;9 vähän meni aikaa, enne kuin tajusin mistä on kyse :) Me asutaanitse asiassa vasemmalla puolella, ei näy siihen tiellä, jollei osaa katsoa oikein tarkkaan! Kirjoittelen siitä Hesan reissusta tässä lähiaikoina!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva tuo sun kihlasormus ;) (itellä semmonen vihkisormuksena ja tykkään<3)