tiistai 6. marraskuuta 2012

Teinihame

Tiistaista!

Arvatenkin postauksen otsikointi saattoi johtaa teidät harhaan - juuh ei, en esittele teillä mitään uusinta roiskeläppämuotia! Tämä Kappahlin villainen maxi-hame on kulkenut mukanani monissa tuiskuissa ja tuulissa. Alunperin äitini osti sen minulle "isomman tytön" hameeksi silloin, kun Ace of Bace oli muotia. Siis silloin, kun minä oli 13-vuotias juuri siirtynyt isojen puolelle yläasteelle.Hame kerää poikkeuksetta kehuja teineiltä. Kun sitten kerron hameen iän ja tarinan, niin ensimmäinen kommentti, on yleensä, että "TÄH? Kuule ope, en usko..." Siitäpä saakin sitten hyvää jutun juurta kierrätysmuodin puolesta.


Mukavaa illanjatkoa! Tänään jatkuu viimein Downton Abbey, mitä muuta reporanka hissanope voisikaan toivoa illalta lämpimän saunan lisäksi!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana "teinihame". :) Mullakin oli muutama aivan ihana tuontyyppinen hame 90-luvun loppupuolella kun olivat muotia, mutta eihän mulle mahdu mitkään vaatteet, jotka teininä meni päälle. Osa muutoksesta on ihan tervettäkin kyllä. :P Mutta siis kierrätysmuoti on aika kivaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Downton Abbeytä tässä itsekin jo odottelen alkavaksi. Ihana hame muuten!!

Vakkarilukija

Karkkis kirjoitti...

Haha, hieno historia hameella! Minulla ei ihan noin vanhoja (omia) vaatteita ole tallella, koska olin seiskalla yli 20 senttiä lyhyempi ja yli 20 kiloa kevyempi kuin nyt. Lukion ekalta minulla on edelleen joitain vaatteita ihan aktiivisessa käytössä. Ja jumppavaatteina pari paitaa yläasteelta, muttei niitä ehkä voi laskea.

Turun Tilda kirjoitti...

Saara: Kiitti! Juuh, ei mullekaan kaikki vanhat vaatteet mene. tämä menee, mutta pituus on ehkä hieman nafti ;)

Vakkarilukija: Kiitti! Downton Abbey lunasti ainakin meikäläisen odotukset. Ihanan kamala Amerikan anoppi ;)

Karkkis:Juuh, ei 13-vuotiaana olisi ikinä uskonut, että vielä kolmikymppisenä tulen käyttämään samaa hametta. Pitäisi varmaan katsoa ihan blogia silmällä pitäen, että mitä muuta käyttökamaa vielä löytyy nurkista :)

MouMou kirjoitti...

Toi on superihana! :)