maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kapseliasua, vaalibataattia ja unettomuutta

Tervehdys!

Huhtikuu rullaa etiäpäin ja vauhdissa yritetään pysyä :) Vaikka fiilis on tosi hyvä lapsikerhoaamun jäljltä - taidan käydä vähän ylikierroksilla, sillä olen juonut liikaa kahvia.

 Ja syy?

 

Tytär valvottaa. Nyt ollaan tultu sellaiseen vaiheeseen edellä mainitun kehityksessä, että neiti tahtoisi syödä yöllä miltei tunnin välein. Juu, todennäköisesti hän torkahtelee maitohorkkaan ja herää vaatimaan lisää. Taitaa olla aika siirtyä omaan vuoteeseen pois viekoittelevan äidin maidon tuoksun lähettyviltä. Jotta se onnituisi, aloitimme eilen vihdoin kiinteät flunssakauden väistyttyä. Kun muut joivat vaalikahvit, Kaisla saikin sitten vaalibataatit :D

 
 

Ylikierroksia taisi aiheuttaa menneellä viikolla myös nopealla lähdöllä otettu kirppispöytä Lasten -Seesamista sekä Nosh-kutsujen järkkääminen. Mukavia juttuja, mutta ihan liikaa kahvia on tosiaan tullut juotua myös noissa merkeissä. Onneksi osasin pitää sentään ostohanani maltillisina. Lähinnä emännän mukaan tarttui Rock Star-housuja (tuttavallisemmin rokkareita) lapsille - ovat muuten maailman parhaat pöksyt pikkupeppuisille menijöille ;)


Äiti hankki itselleen lähinnä kapselikaapin täydennystä mustista Soma-legsuista. Odottelen niitä innolla saapuviksi!

Päivän kapseliasukin vilahtaa näissä kuvissa. Imettävän kotiäidin julkisen paikan asuna toimi toisen käden ostoksina hankitut NOSHin tähtivillatakki ja jegginssit, alla ihan uutena Alvarin imetysaikoihin ostettu imetystoppi. Kengät ja laukut ovat olleet käytössä jo useamman vuoden:)

Tässä kaikki tällä erää - minä lähden kohta kotiuttamaan kirppikseltä ne kamat, jotka pääsevät harjoittamaan hyväntekeväisyyttä. Ihan hyvältä näyttää tosin myyntisaldokin (n. 100 e viikossa kulujen jälkeen) ja pääsinpä eroon lopuista raskausvaatteistakin!

Mukavaa viikonjatkoa!

1 kommentti:

Karkkis kirjoitti...

Kiitos viimeisestä! Vaalibataatti olikin juhlava tapa aloittaa kiinteät.

Onpa kiva villatakki. Millaista materiaalia se on?