perjantai 8. heinäkuuta 2016

Etsivä löytää ja onnekkain saa mekon lahjaksi lukijalta :)

Perjantaista!

Muistatteko vielä, kun tein postauksen keväällä lempimekoistani? Top 10-listalleni mahtui eräs kellohelmainen H&M-mekko, jonka omistan kahdessakin eri värissä.

 

Valitettavasti nuo 36-kokoiset mekot eivät enää mahtuneet minulle ja olenkin tässä vuoden verran vaihtelevan aktiivisesti etsinyt korvaavia 38-kokoisia. Viime syksynä löysinkin huutonetista uudenveroisen harmaan, mutta aloin nihkeillä hinnan kanssa ja joku toinen tarjosi enemmän. Sen jälkeen en ole nähnyt kirppiksillä vilaustakaan kummastakaan vaihtoehdosta.

 
Tai, no en ennen eilistä. :)

Mainitsinkin käyneeni eilen pitkästä aikaa Lasten Seesamissa. Siellä on ilmeisesti vähän hiljaisempi vaihe menossa ja osa hyllyistä oli täytetty "myy, mitä haluat"-periaatteella. Ja kappas, siellähän tuttu klänninki vilahti! Kurkistin sydän pamppaillen, onko oikeaa kokoa. Oli! Sitten katsoin sydän kurkussa hinnan: 15 euroa. Aika paljon, mutta kuiteskin vähemmän kuin, mitä olisi ollut myyntihinta syksyn huutonet-mekolla. Kaiken kukkuraksi mekossa oli vielä laput kiinni (ovh 39,95 e) eli käyttämätön kappale kyseessä!

Ja tsadaa! Nyt se on minun :)

Mutta ei tässä vielä kaikki. Paljon huikeampi tarina liittyy mintun väriseen versioon mekosta. Minulla on nimittäin nykyään myös se koossa 38. :)

Keväällä tuon lempimekkopostauksen jälkeen sain yhteydenoton eräältä turkulaiselta lukijaltani, joka ei ollut koskaan kommentoinut blogissa, mutta kuulema lukenut Turun Tildaa kauan. Lukija kertoi, että hänellä on tuo kaipailemani mintunvärinen mekko pölyttymässä kaapissaan ja hän haluaisi lahjoitta sen minulle kiitokseksi kaikista näistä lukuvuosista!

Arvatkaapa olinko otettu ja tohkeissani! Kaikista eniten varmasti lämmitti se, että tuntematon ihminen otti yhteyttä ja kertoi viihtyneensä kirjoitusteni parissa pitkään.

Kiitos vielä kerran sinulle, Susanna, tästä ihanasta lahjasta!

Nyt täytyy vain toivoa, että molemmat ihanuudet mahtuvat tosiaan vielä raskauden jälkeen eikä tarvitse alkaa metsästää kokoja 40 ;)

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

PS. Olisiko jollakulla kiinnostusta ostaa pois nyt nuo tarpeettomat 36 kokoiset mekot? Ota yhteyttä s-postitse!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo harmaa mekko jo myyty? Saako tarkempia tietoja mitoista?
Lisäksi kysyisin hyviä vinkkejä Turun + ympäristön kirppareille. Missä kannattaa myydä vaatteita? Entä mitä verkkokirppareita suosittelisit? (Näistä asioista olisi kiva saada ehkä oma postauskin :))

Turun Tilda kirjoitti...

Hei! Harmaa mekko on tällä hetkellä varattuna. Jos se ei mene, niin voin ilmoitella asiasta tässä boksissa. Siinä tapauksessa toivon, että otat yhteyttä minuun s-postitse, niin voin mittailla mekon sinulle. Voisin tehdä vaikka ihan oman postauksen lähiviikkoina omista suosikkisecond hand- areenoista. Kiitos kovasti vinkistä! :)

Metsäntyttö kirjoitti...

Siis aivan ihana tuo asusi! Ja olipa ihana myös tuo lukijan järjestämä yllätys sinulle:)