maanantai 4. tammikuuta 2016

Tammikuun valo (ja pari uudenvuodenlupausta)


Huhuu, onkohan täällä enää ketään? No, kokeillaan :)


Hyvää uutta vuotta, Sinä siellä!

Tilaisuus teki varkaan. Elin hetkessä, enkä postaillut. Ihan ihanaa, vaikka pinttyneelle someilijalle poksahteleekin ideoita sieltä ja täältä. Yksi oli jouluaattona yllä, toinen kiinnitettiin eilen pojan seinällä ja kolmas vilahti ohi jossakin välissä pihalla. No, tartun niihin, jos ne tulevat uudelleen vastaan. Tekaisemaankaan en ala. Jotenkin tyyliäni on pitää juhlathetket itsellä ja postailla arjesta.


Mutta on meillä jotakin uutta! Katsokaas, lunta! Ehkä teilläkin?

Eräs kauneimmista luonnonilmiöistä tuli koettua, kun aurinko paistoi ja lunta satoi samanaikaisesti. Hetken ikuistamista avitti hieman miehen heräteostos nimeltä Nikon D800, jota voisin uudenvuoden lupauksena opetella käyttämään. Motivaatiota tähän tuo ehdottomasti pihapiirimme kamerakerho, joka starttaa piakkoin. Onni on oivat naapurit. :)

Vai mitä, naapurit? ;)


Jaahas ja mitäs muuta? Minäkin sain jouluna option uuteen pokkarikameraan, jotta saisin otettua blogini suolaksi niitä iänikuisia asukuvia. Vanha kuvausväline on nimittäin kadonnut kuin tuhka tuuleen kuten myös vihki- ja kihlasormukseni (klup!)... Veikkaan, että olen vain piilottanut tavarat vähän liian hyvin, mutta parin kuukauden katve sekä pokkarikameran että sormusten käytössä alkaa jo tuottaa vierotusoireita....


Ehkäpä ne vielä pulpahtavat jostakin esille! En jaksa vielä hermostuakaan.

Ja yhden uudenvuodenlupauksen antaa vielä Alvari: tänä vuonna opitaan sitten pottailemaan. Sitä varten on olemassa jo mummin askartelema pottakirja. Ja äiti lupaa olla pojan tueksi vielä hieman enemmän lehmänhermoisempi.

Eiköhän se tästä. Kääritään hihat ylös ja aletaan myös postailemaan :)

Mukavaa illanjatkoa!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Tilda sinulle ja perheellesi! :)
T.Kirsi

Turun Tilda kirjoitti...

Kirsi: Kiitos kommentista! Onnellista uutta vuotta myös sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Aina välillä olen käynyt kurkkimassa josko Tilda olisi jo palannut arkeen ;) Ihanaa ja onnellista alkavaa vuotta - olkoon se kaikkea mitä toivot ja muutama onnellinen yllätys myös!

Kauniita kuvia, kyllä kelpaa kuvailla.

T:Vakkari

Karkkis kirjoitti...

Hyvä tyyli tuo, että postaat arjesta ja pidät juhlahetket itselläsi. Vaikka minä usein postaan myös juhlista, on kyllä monia asioita, joita en edes halua jakaa somessa.

Upeita kuvia! Tämä lumi on tekee kyllä luonnon niin kauniiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Miten huonekuusi jaksaa?

T: ex-turkulainen

AnneH kirjoitti...

Uunituore lukija täällä hep :)

Turun Tilda kirjoitti...

Vakkari: hyvää uutta vuotta sinulle, uskollinen lukija :) Maisemia on tosiaan kelvannut kuvata viime päivinä - varmasti vähän joka puolella Suomea :)

Karkkis: Hyvää uutta vuotta teille :) Juhlavat kuvat ovat ihania katsella, mutta kun mä en edes muista ottaa niitä van elää hetkessä :D Välillä olisi kiva saada kuva-albumiin viimeisen päälle hienoja juhlakuvia, mutta taas tulee vähän lavastettu maku. Ehkä perfektionisti minussa iskee ja alan liikaa miettiä kuvakulmia ja sitten se hetkessä eläminen unohtuu.

Ex-turkulainen: Kiitos kysymästä, hyvin voi toistaiseksi! Katsotaanuudestaan pakkasten jälkeen ;)

AnneH: Kiitos kommentista! Lämpimästi tervetuloa blogin lukijakuntaan :)