torstai 19. maaliskuuta 2015

Pomp de Lux-pantoja (äidille) ja se kaikista mieluisin imetysmekko

Torstaista!

Tuttavapiirissäni järjestettiin tuossa kuukausi takaperin Pomp de Lux-lastenvaatekutsut. Mieheni oli vannottanut minua etukäteen että "pojalle et sitten osta mitään sieltä Ponks-tapahtumasta (:D)".

Juu, en ostanut.

Sen sijaan pojan äitinä taas kihisin, kun tytöille oli tarjolla kolme rekkiä mekkoja ja isoille ja pienemmille herroille taasen se yksi rekki tyhmän neutraaleja vaatteita. Miksei suunnittelijat käytä poikien vaatteiden kohdalla samaa mielikuvitusta kuin tytön vaatteita luodessaan? Osaisin tältä istumalta kuvitella rouhealla ja leikkisällä otteella symppiksiä vaatteita, mutta Ponks-tyypit ilmeisesti eivät osaa ;) Rähisin aikoinani poikien vaatteista jo tässä postauksessa, mutta kutsuilla löi uudelleen yli laidan :(


No, ostin sitten kiukkuani tyynnytellääkseni itselleni muutaman Ponks-pannan. Pikkulikalla ne olisivat varmaan ihanan ylisuuria, mutta kyllä tämä muorikin sai ne pään ympäri menemään ;D


Ihan loistavat kapistukset - miksei vastaavia rautalangalla kieputettavia versioita ole muilla valmistajilla? Tai sitten on, en ole vain käynyt miesmuistiin noissa massatavaraketjuliikkeissä. Saa siis vinkata! Haluan näitä sateenkaaren kaikissa väreissä, sillä iät ja ajat olen kärsinyt siitä,ettei pannat pysy päässäni. Löytyipä sopivat sitten tässä hehkeällä aikuisiällä!


Pannat kustansivat 12,9 e (paketti sisälsi myös joitain pinnejä ja hiuslenksuja) ja ilmeisesti muutkin mammat ovat ostaneet niitä ihan itselleen.

Ylläni oleva mekko on taas ollut jo puolen vuoden ajan lempparini kuudesta käytettynä ostamastani Boobin imetysmekosta. Edellinen omistaja oli lyhentänyt helmaa ompelijalla ja luopui mekosta imetyksen päättyessä haikeana. Lupasin mekolle hyvän kodin ja ehkä siitä riittää mekoksi vielä joskus jollekin kolmannellekin :)

Mukavaa torstain jatkoa ja osallistukaapa edelleen sivupalkin kyselyyn :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella söpö tuo rusetti päässä!

Olen harmitellut samaa: tytöille ja naisille on vaikka mitä kivaa tarjolla kaupoissa, pojille ja miehille täytyy etsimällä etsiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisia rautalankahiuspantoja löytyy todella paljon Glitteristä, H&M:sta ja vastaavista :)

Karkkis kirjoitti...

Ymmärrän tuskasi! Vaikken tiedäkään kumpi meille tulee, olen jo huomannut että poikien vaatteita ja molemmille sopivia vaatteita on paljon vähemmän tarjolla kuin yksinomaan tytöille sopivia vaatteita. Toisaalta, eipä tule hamstrattua liikaa, kun moni vaate karsiutuu pois edellä mainitusta syystä.

Sanna kirjoitti...

Tuollaisia löytyy mm. kävelykadulta Ninjasta, kuosit ovat aika kasaria.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi1: Kiitos :) Kyllä niitä poikienkin helmiä löytää, kun etsii, mutta on totta, että kivoja tyttöjen juttuja voisi heräteostoskella mielin määrin. No, ehkä poikien suppeampi valikoima on tässä mielessä ihan jees juttu. Mutta sitten, kun ei ole aikaa etsiä, niin turhauttaa...

anonyymi2: Kiitos vinkeistä! Kävinkin jo tsekkaamassa, mutta valikoima ei oikein miellyttänyt silmää..

Karkkis: Ihan totta! Ainut on, että kun olisi pakko löytää jotakin nopeasti, niin ei haluaisi ostaa mitään laimeaa...

anonyymi3. Kiitti vinkistä! Pitääpä käydä vilkaisemassa :)

Saara kirjoitti...

Pojan vaatetuksesta puheen ollen. Oon ite löytänyt semmoset kotimaiset kuin Papu, Nosh, Mainio ja Aarrekid (noin muutamia mainitakseni)... Ei tarvii pukea poikaa tylsästi. :D