torstai 26. syyskuuta 2013

Tilda vinkkaa: Stand Up Turku on menossa

Koimme menneenä kesänä mieheni kanssa pienen stand up-herätyksen Ylen esittämän Naurun tasapaino-ohjelmasarjan myötä. Kyseisessä kilpailussa etsittiin uutta suomalaista stand up-kykyä. Sarja oli niin koukuttava, ettemme halunneet lopulta jättää yhtään osaa välistä, vaan lauantai-iltana oli oltava ruudun ääressä!

Kun huomasimme, että kotikaupungissamme järjestettäisiin jälleen jo perinteeksi muodostunut komiikkafestivaali, halusimme ehdottomasti hankia liput jollekin keikalle. Molempien ehdoton Stand Up-sankari on Ismo Leikola, joten eilen illalla suuntasimme Klubille hänen keikalleen. Ja voi veljet! Täytyy sanoa, että vaikka himpan epäilytti, miten kukaan pystyisi murjomaan yksin lavalta puolitoista tuntia vitsejä, jotka ihan oikeasti naurattavat yleisöä, niin näin jälkikäteen täytyy vain todeta, että se on OIKEASTI mahdollista. Ismo veti shown todella hyvin! Erityisen hyviä olivat kautta linjan hänen trubaduuriesityksensä kitaran kanssa.

Suosittelen kaikille lämpimästi stand up-esitystä livenä, tunnelma on ihan jotain muuta kuin televisiosta katsottuna tai Youtube-videoita tihrustamalla. Stand Up Turku-tapahtuma on siis vielä loppuviikon ajan Suomen Turussa. Tsekatkaapa, vieläkö lippuja olisi eri keikoille jäljellä!

Koska seuraava raita ei taida tunnettavuutensa vuoksi enää kuulua kyseisen koomikon ohjelmistoon, niin laitan sen tähän loppuun näytille, jotta te loputkin oivaltaisitte, kuinka lupaavasta kyvystä on kyse. Ja teille lukijoista nuorimmille tiedoksi, että opettajatäti ei nyt ihan kaikkea Ismo-sedän kielenkäyttöä allekirjoita eikä moisia sanoja sovi sitten tunneilla käyttää!  Yli kymmenen vuoden VR:n vakioasiakkuudella saatan kuitenkin todeta, että seuraava skibale kertoo sen olennaisimman Suomalaisesta rautatiekulttuurista :D


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! En Ismo Leikolasta niin tykkää, mutta tossa näytteessä kyllä Helismaan perinne lyö kivasti kättä 2000-luvun kliseiden kanssa.

Kerttuli kirjoitti...

Kiitos seurasta! Kyllä sai nauraa ihan kunnolla :D