tiistai 24. syyskuuta 2013

Menomonot sadesäähän

Juuh, sain ne! Wiklundille oli tullut lisää Nokian Julia Lundsten-kumppareita. Ehdin jo harmitella, että pitkävartisista versioista oli yhdessä vuorokaudessa ehtinyt loppua koko 37, mutta myyjän myötävaikuttamana tajusin lopulta, että nilkkurit ovat oikeastaan kivemmät - ne ovat mattapintaiset, toimivat aika rokisti hameen kanssa ja pillifarkkujen lahkeet voi tunkaista sisään.


No, täytyy paljastaa, että en nyt saanut kunnon diiliä Nokialta vaan Visaa piti vinguttaa (tämä ei ole kovin yleistä kohdallani). Hiukan kuitenkin lohdutti (ja kyseenlaisen nopeaan ostopäätökseen vaikutti) sentään se, että liittymällä tässä kuussa Sokoksen mobiiliasiakkaaksi, sai kumppareiden hinnasta pois 30% . Täytyy koputtaa puuta, ettei näitä nyt myydä tammikuussa mihinkään poistohintaan ja syksy saa luvan olla nyt sitten vähintäänkin hyvin sateinen! Lompakko saa myös pysyä tulevat kuukaudet suu säkkiä myöten sidottuna. Seuraavat asupostaukset tulevat olemaan siis perinteisiä kierrätyspostauksia oman garderoopin kätköistä. :)


Viikonlopun dokkari Simon & Garfunkelista sai muistamaan, mitä eteerinen melodinen musiikki voi parhaimmillaan olla. Voiko kauniimpaa stemmalaulua olla...

Rentouttavaa iltaa kaikille!

Ps. Oon melkoisen häkeltynyt teidän lukijoiden kokonaismäärästä... Miten teitä voi olla NOIN paljon! Oh-hoh ja huh! Mutta siis ihan positiivisessa mielessä :)


1 kommentti:

Elisabet kirjoitti...

Onpa kauniit kumpparit! :)