perjantai 27. syyskuuta 2013

Takki nimeltä Senkin Suloisuus

 Heipparallaa!

Huomasin, että olen postaillut tässä kuussa enemmän kuin kahteen ja puoleen vuoteen; edellisen kerran, kun tahti oli yli 20 postausta kuussa, asuin vielä kaupungissa, en täällä maalla. Tämä reippaampi tahti on ollut tosi piristys ja kiva juttu minulle, eräs keino pysyä elämässä kiinni. Lokakuussa vauhti tulee hiljenemään, sillä työ- ja opiskelukiireet iskevät päällä. Toivottavasti aikaa jää kuitenkin edes joillekin pikaisille päivän asu-postauksille.


Tämän syksyn ehdoton lempparimekkoni on tämä trikoinen Indiskan mekko. Se on nyt ihan uutena ostettu. Olen käyttänyt mekon parina mustaa biker-rotsiani, mutta tänään kokeilin mekon yhdistämistä Art+ Design-liikkeestä löydettyyn aivan liian ihanaan villakangastakkiin.


Tämä "Senkin Suloisuudeksi" nimetty takki on Stockmannin tuotantoa 60-luvulta. Kuulema se on kuulunut samalle rouvalle kuin se 60-luvun mekko, jonka ostin keväällä.


 Takissa on aivan ihanat yksityiskohdat - nimittäin nuo edessä ja takana olevat solmimisnauhat.

Takki kustansi 20 euroa. Jos et vielä ole visiteeraannut kyseisessä liikkeessä, niin menepä nyt - tai älä sittenkään, niin minulle jää enemmän valinnan varaa ;) Liikettä pitävä rouva kertoi, (ja näin tilanteen itsekin), että eräs virolainen second hand-liikkeen pitäjä käy heillä ostoksilla ja myy löytämiään vaatteita lahden toisella puolella. Tallinnaan seilaavat hesalaisrouvat (+ stylistit) käyvät niitä sitten ostamassa. Heh, heh, nauraa Tilda partaansa... Onneksi esim. se nahkahame ei ehtinyt kadota parempiin suihin!

Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

auttoiko tca kuorinta? voiko sen tehdä vaikka mulla on oikeestaan vaan yks kunnon arpi mutta se on tosi häiritsevä ja auttaako se kuoppamaiseen arpeen? 3 kertaa pitäis ainaki auttaa?