tiistai 8. joulukuuta 2015

Tildan motto - panosta siihen, missä vietät aikaa

Tervehdys, täällä nuutunut kotiäiti!

Viimeisimmät viikot ovat kuluneet vähän vähemmän hehkeissä merkeissä. Kun taudista oli toivuttu, alkoi poikaisella ilmeisesti poskihampaan potemistuska. Kuolaa valutteli suupielistä, mikä on kyllä ollut harvinaista meidän Alvarin kohdalla. Eräänä iltana sitten katsoin, että mikäs purkka pojan suussa oikein on - no sehän oli kokonainen poskihampaan pinta!


Olen viime aikoina yrittänyt ajatella positiivisesti tähän tapaan: onneksi on jouluradio, onneksi ovat joulutortut, pihakynttilät ja muut pienet jutut.

Olen hieman vastoin tahtoanikin kotini vanki (tiedossa ei ole pikkujouluja tai kaupunkilomia Eurooppaan), joten parasta nauttia siitä, mitä on tarjolla ja panostaa siihen missä viettää aikaa eniten eli kotiin. Oli arki tai viikonloppu - pihamaan lukuisat kynttilälyhdyt saavat palaa ja jouluradio soi koko päivän :D  Kunpa vain ehtisi ennen maanantaita väsätä pari joululahjaksi tarkoitettua valokuvakirjaa. Olisihan ne jo valmiit, jollen ajattelisi liian kunnianhimoisesti: haluan sommitella sivut kunnolla ja lisätä runoja, mies saa muokata kuvat. Katsotaan, mihin rahkeet riittävät!


Jotain uutta kuitenkin kotona: hankin kunnostamaani sohvapöytään nupin Indiskasta! Samalla reissulla ihastuin myymälän värikkäisiin sukkiin. Minulla on ollut pitkä mustasukkainen kausi, mutta jo aiemmin syksyllä vaihdoin raidallisiin ja pilkullisiin mustavalkoisiin. Nämä olivat kuitenkin jo vallan muuta! Katsotaan, osaanko niitä edes käyttää ;)


Nämä kännykkäkuvat ovat viime perjantailta. Silloin mies oli työkaverin karonkassa, minä koko päivän lapsen kanssa, huoh... Tänään miehellä on taas pitkä päivä. Onneksi toiset isovanhemmat ovat lähellä ja mielellään lapsenlapsensa kanssa. Siitä olen tosi kiitollinen! Tätäkään postausta ei olisi muuten tullut tehtyä.


Kutkuttavin kotijuttu on kuitenkin se, että sohva lähti! Se palaa peräseinälle toivottavasti ennen jouluaattoa. Sitten lupaan kuvia siitä ihan järkkärillä otettuna. Voi pojat, kyllä sitä onkin odotettu :)

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

1 kommentti:

Karkkis kirjoitti...

Voi että, kylläpäs teillä on nyt sairasteltu! Ja hampaitakin vielä!

Mahtavaa, että sohva saa pian uudistuksen. En malta odottaa!