keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Aina saa haaveilla...

Tervehdys jälleen!

Meinasin tehdä tuossa pari päivää sitten perinteisen linnajuhlien pukukatselmuspostauksen. En tehnyt, sillä hermot meni. En nimittäin löytänyt kuvia niistä puvuista, jotka olisin halunnut nostaa esille. Huomaa kyllä, millainen valta iltapäivälehdistöllä on määritellä kuka/ketkä olivat illan kuningattaria! Esimerkiksi Sirpa Kähkösellä vaikutti olleen nopeasti ohi vilahtaneen presidenttiparin kättelyhetken perusteella kaunis hempeä vintageasu, mutta jälkikäteen aloin jo epäillä, olikohan kyseessä sittenkin joku toinen, sillä en löytänyt Kähkösestä lainkaan kuvia mediasta.(?)

Toinen kaunis asu oli varsinaissuomalaisella kansanedustajalla Saara-Sofa Sirenillä, joka pukeutui MyOlssonin upeaan pitkähelmaiseen variaatioon merkin hitiksi nousseesta Turku-mekosta. Tästä sainkin idean, vaikka vintagetyttö olenkin, haaveilla postauksen verran nykysuunnittelijoiden mekoista

Tässäpä muutama, joihin säästää pennosia:

1. MyOlssonin Turku-mekko

Yhä useampi peukuttaa lähiruuan puolesta. Miten olisi lähimuoti?


Paraislaisen MyOlsson merkin mekkoja voi ostaa joko suoraan merkin kotisivuilta tai turkulaisesta Televisio Lifestyle Storesta. Jos olen töissä ensi syksynä, ostan itselleni tämän mekon 35 vuotislahjaksi. Se on nyt päätetty!2. Ivana Helsingin Velvet Lake-kokoelman mekko


Ivanan Velvet Lake-mekko löytyy ainakin Rouva Jenni Haukion ja laulaja Erinin vaatekaapista. Mistähän minä löytäisin omani? Tuo mustan ja pastellisen höyhenkuvion yhdistelmä on vain niin lumoava! Olen kaksi kertaa yrittänyt huutonetissa huutaa Velvet Lakea omakseni, mutta jäänyt kakkoseksi. Ekalla kerralla tarjosin liian vähän ja toisella kerralla joku toinen ehti torissa minua ennen. Ehkäpä sitkeys vielä palkitaan :)

3. Lumoan mekko

Kolmas minua kiehtova merkki on Lumoan. Voitin taannoin eräästä blogiarvonnasta merkin vaaleanpunaisen tunika-ihanuuden, josta olen pitänyt kovasti erityisesti työvaatteena.


Lumoan merkillä on useampikin mekko, jonka kelpuuttaisin vaatekaappiini. Pitsin ja herkullisen värin yhdistelmä on vastustamaton :) Tällä hetkellä haaveilen  ehkä eniten tuollaisesta syvänpunaisesta mekosta :) Myös Lumoan mekkoja saa muuten nykyään Televisiosta.

Tällaista tänään! Jos jollakulla on jokin edellä mainituista mekoista käyttämättömänä kaapissa, niin saa tarjota minulle ;)

Mitä suomalaista mekkomerkkiä voisit itse suositella lämmöllä?

Kuvat: 1. MyOlssonin sivuilta, 2  Ivana Helsingin sivuilta sekä 3. Lumoan sivuilta.

Ei kommentteja: