tiistai 24. marraskuuta 2015

Toipilaan tapetti ja tossut

Tiistai-iltaa!

Tämä päivä ei ole ollut päivistä parhain, mutta siltähän se alkaa tuntua, kun on liian monta päivää putkeen neljän seinän sisällä. Alvari on edelleen kipeänä ja tuntuu jotenkin, ettei elämä asetu nyt lainkaan normaaliuomiinsa reissumme jäljiltä.

No, onhan tässä vielä iltaa jäljellä! Edessä on vielä Downton Abbey kera Aurajuuston ja piparien.

Kuten huomaatte, Ferm Livingin Half Moon-tapetti koristaa vihdoin pikkuisen miehemme seinää. Näpsäisin nopeasti huonetta tuulettaessa ja siivotessa muutaman kuvan ja tarkensin näköjään pinnasänkyyn. Höh, mutta kai tuosta selvän saa.

 


Eräältä jyväskyläläiseltä kirpparilta löytyi muuten aivan ihanat käyttämättömät nahkatossut viidellä eurolla (Ilmeisesti jokin hieno merkki? Näitä, kun myydään vähän joka puolella suolaiseen 27 euron hintaan). Alvarin pappa oli aikoinaan palomies, joten  kenkulit ovat meidän kaikkien mieleen! Tossukoilla kelpaa harjoitella seisomista. Uusin enkka on 10 sekunttia ilman tukea ;)  Mopokärryllä poika juoksi puolestaan Keski-Suomen mummilan pitkillä käytävillä jo ihan järkyttävän kovaa; Alvari hallitsee jo hienosti kääntämisen, peruuttamisen ja jarruttamisen (paitsi äidin päälle on kiva ajaa...).


Näyttäisi siis siltä, että poika oppii kävelemään ennen äitiään. Minuun tullessaan Alvarilla olisi aikaa oppia taito pääsiäiseen mennessä, mutta kyllä mä veikkaan, että jo jouluna otetaan ensi askeleet :)


Nyt poika nukkumaan ja äiti töllön eteen! Mukavaa iltaa kaikille :)

Ps. Joululalenteriarvontaan ehtii osallistua vielä tämän viikon torstaihin asti. Arvon kalenterit, kun saan pojan päiväunille.

2 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Emmääkest! Toi pupulamppu on jotain aivan ihanaa! Oivoi, ja Alvarilla on jo täys meno päällä - eikö vain menekin se varsinainen vauva-aika ihan sikanopeasti?
Meilläkin oli muuten Onnilla tollanen Hemnes-hoitopöytä. Seisoo nyt saunan eteisessä pyykkikoneen vieressä pesuaineilla lastattuna. Mun mielestä hyvä idea valmistaa kaluste, jonka saa vauvailun jälkeen uuteen käyttöön.

Turun Tilda kirjoitti...

Kutri: Meneehän se, vaikka Alvari on vauvaillut aika mukavan pitkään, kun on ollut tisu- ja konttauspoika tähän asti ;) Tuo Hemnes-pöytä on kyllä huippukätevä! Harmi, ettei mallia enää valmisteta. mukavaa päivänjatkoa sinulle Kutri :)