perjantai 20. marraskuuta 2015

Lumikukan paluu

Perjantaista!

Olen aikaisemminkin todennut, että aikuisuus (vai oikeastaanko keski-ikä) ei tule yksin. En aiemmin voinut sietää Kalevala Koruja. Sittemmin kelpuutin valmistujaislahjaksi Vanamo-sarjaa.

 

Eipä aikaakaan, kun aloin vilkuilla sillä silmällä merkin Lumikukka-sarjaa. Kyseisen sarjan kevyesti roikkuvat hopeiset korvakorut alkoivatkin tuntua ihan tildamaisilta. Hankinkin ne Tori.fi-palvelusta kohtuuullisen hyvällä alennuksella. Vanhemmiltani sain puolestaan viime vuonna joululahjaksi sarjan kaulakorun.


Ja kappas vain... Tänä syksynä huutonettia selatessani tein tarjouksen Lumikukan nappikorviksista. Ne lähtivät 35 eurolla. Sen verran sieti budjettinikin, kun joitain pyntteitäni sain kaupatuksi itse facebookin äitiysryhmissä.

Ei paha, näin turkulaisia ja Jorma Uotista siteeratakseni. ;) Normihinta taitaa olla siellä 70 euron tietämissä.

Seuraava houkutus olisi sitten saman sarjan sormus. Se odottakoon töihinpaluuta. Äidilläni on puolestaan Lumikukan rintaneula, mutta sen verran teini olen, etten halua käyttää sitä hänen kanssaan yhtä aikaa. Äiti on kuitenkin luvannut neulan minulle perinnöksi. Ehkä käytän rintarossia sitten joskus mummelina Alvarin jälkikasuvn juhlissa ;)

Minkä suhteen sinä olet ajan kanssa pyörtänyt sanasi?

Eipä muuta kuin mukavaa viikonloppua! Täällä valitettavasti pieni mies sairastelee. Kunhan hän toipuu, esittelen vihdoin viimein pojan tapiseeratun huoneen. Eihän siihen mennytkään kuin seitsemän kuukautta, mutta hyvää kannatti odottaa :)

Ps. Muistakaahan edellisen postauksen joulukalenteriarvonta! Aika hyvä arpaonni taitaa vielä olla. Ilahdun toki myös itseänne koskevista kuvauksista ilman velvoitetta osallistua arvontaan. Muistakaa vain mainita, ettette halua osallistua :)

4 kommenttia:

Suketus kirjoitti...

Lumikukka on suosikkini myös! Ne pitkät roikkuvat korvikset, rannekoru ja kaulakoru tulivat aikoinaan pyynnöstäni valmistujaislahjaksi perheeltä ja ystäviltä. Nuo nappiversiot olisivat juuri passelit töihin (muut liian juhlavia makuuni arjessa), täytyypä olla itsekin tarkkana, josko jostain bongaisin.

Turun Tilda kirjoitti...

Suketus: Hei, joku myi ainakin vielä kuukausi sitten 50 eurolla samaisia korviksia torin puolella (oli muistaakseni Oulusta). Tsekkaapa tieto! Sekin on vielä ihan kohtuu hinta ja ehkä sitä saisi tingattua.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan!

Tuo Lumikukka on kyllä hieno korusarja.

Tässä kuitenkin täsmennys. Lumikukka on taitelijan suunnittelema ja Kalevalakorun valmistama, mutta ei Kalevalakoru. Kalevalakoruthan ovat erilaisten hautalöytöjen malleista tehtyjä koruja, esimerkiksi Luistarin solki, Kuusamon kirves jne. Tällaisia Kalevalakoru ei nykyisin juuri tee ollenkaan.

Kutri kirjoitti...

No, taannoisessa kommentissani kerroinkin yhdestä isoimmasta jutusta, jonka suhteen olen joutunut pyörtämään sanani; Ei koskaan paluuta kotiseudulle. - Ja täällä ollaan! :-D
Mutta tiekkö, mulle on käynyt noiden Kalevalakorun tuotteiden kanssa vähän samalla tavalla kuin sulle. Ensin ällösin niitä, ja sitten yhdessä vaiheessa huomasin, että pikkukarhusarja on oikeastaan aika ihana, sain sitä lahjaksi, ja nykyään valikoimissa on montakin juttua, jotka huolisin. Mietin, että mahtaisko olla niinkin, että kun ne tosiaan ensin valmistivat vain noita aitoja ja alkuperäisiä kalevalaisia malleja, niin ne olivat usein kovin isoja ja raskaita ja mielsin ne jotenkin tätimäisiksi. Nyt Kalevala valmistaa montaa eri sarjaa, joissa on paljon kevyempiä malleja.