sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Toinen keksi

Sunnuntaista!

Eilen teimme modernin rekiretken, kun huristelimme Skodallamme pitkin varsinaissuomalaista maaseutua. Käväisimme Adalmiinan Helmessä joululahjahankinnoilla ja tämän jälkeen mietimme, mihin kurvata kahville. Lopulta mies ehdotti salolaista Toinen keksi-kahvilaa, jossa kävimme noin vuosi sitten. Tällä kertaa ei kuitenkaan menty Salon keskustaan asti vaan parkkeerasimme Halikon Design Hill-laatumerkkien outlettiin, jonka yhteydessä sijaitsee "ketjun" toinen kahvila. Jälleen silmät meinasivat tippua päästä suussasulavia taideteoksia ihastellessa...


Ihan oikeasti, en meinnanut pystyä syömään tätä vadelma-valkosuklaakakkua...Siippa tilasi puolestaan dominokeksikakkua...


 Äitiliini hörppi extra large-lattea. Kaikki erikoiskahviannokset tulevat KOLMEN suklaaherkun kera.


Alvari sai maitokahvit ilman kahvia jo parkkisella, joten hän tyytyi tutustumaan jättikokoisiin pyykkipoikiin, jotka toimivat kahvilan varausnumeroina.

Kaikki Hki-Turku motaria kurvailevat, käykääpä tsekkaamassa Desing Hill ja Toinen keksi-kahvila. Toki Outletin yhteydessä sijaitseva makupalapaikka ei oole yhtä tunnelmallinen kuin alkuperäinen kahvila, mutta ehkäpä samalla tulee tehtyä joululahjaostoksia. Outletissa on soppensa ainakin Nansolla, Finlaysonilla, Marimekolla ja Globe Hopella :)

Mukavaa uutta viikkoa!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toinen keksi on kyllä ihana paikka, en ole koskaan pettynyt kun (aivan liian harvoin kylläkin) olen käynyt! Pienen yksityiskohdan haluaisin korjata, käsittääkseni se Design Hillin kahvila on "alkuperäinen" ja se varsinainen Toinen keksi -kahvila avattu vasta myöhemmin. Mutta hiukan hiusten halkomista tämä :)

Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa perheellenne!

Anonyymi kirjoitti...

Kävin Design Hill- kahvilassa viime kesänä ja valitettavasti oli vain vähän aikaa, kun oltiin matkalla lentokentälle. Olisin viihtynyt siellä vaikka kuinka kauan katselemassa ja ehkä ostelemassakin.

Vakkari

Karkkis kirjoitti...

Me pydähdyimme tuolla ennen Budapestin matkaa ja tuli ihan sellainen olo, että matka alkoi jo tuosta kahvilasta! Ihan todella hienot herkut ja erikoiskahvit olivat suklaaherkkuineen varsin kohtuuhintaisia.