lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesälaukku Lontoosta ja paikallinen vinkki

Tervehdys!

Tänään iski oikeastaan ekaa kertaa kunnolla myötähäpeä päivän asukuvia katsoessa, mutta julkaistaan nyt kuitenkin. Ehkäpä päivän vinkki voisi olla, että raskausmasua on kiva esitellä, mutta ihan mihinkä tahansa makkarankuoreen (vaikka kyseessä olisi ns. raskausmekko) ei itseään kannata näillä kurveilla tunkea... Tämä huutonet mekko on kyllä ihan mukava päällä, mutten ehkä laita ylleni toista kertaa ihmisten ilmoille.


Postauksen pääasia ei ole ole kuitenkaan epäonnistunut asukokonaisuus vaan laukku, jonka muistin ottaa viikolla käyttöön. Lontoon reissullahan minulla oli itse itselleni annettu lupa ostaa jotakin ihan uutenakin. Kohtuullisen hyvin vältyin ostoshysterialta, mutta eräs laukku oli sellainen joka tuntui ihan järkiostokselta.


Osuimme ihan vahingossa (tai no, jossakin vaiheessa nettisurffailuja olin kyllä pistänyt vinkin mieleen) TK Maxx-nimisen laatu-outletin kulmille ja päätimme vilkaista valikoimaa. Kyseinen liike myy eri brändien poistoeriä. Lähinnä shoppailua harrasti mieheni, joka osti mm. kahdet aurinkolasit, pukukengät, pyöräilytakin ynnä muuta mukavaa.

Minä päädyin hypistelemään laukkuja ja lopulta mukaani valikoitui Ralph Laurenin Polo Sport-malliston klassinen kesälaukku nahkaisilla yksityiskohdilla. Laukun lähtöhinta oli jotakin järkyttävää, n. 200 puntaa, mutta se nyt 40 punnalla. Keskimäärin TK Maxx-liikkeessä alennukset olivat 60-75 %, joten harkinnanvaraisia laatulöytöjä. Yksi ketjun Lontoon liikkeistä löytyy ainakin osoitteesta 120 Charing Cross Road.


Laurenin laukussa miellyttää sen neutraali värimaailma ja viimeistelty olemus. Se on myös kovitettu (tai mikähän oikea ilmaus onkaan) eli se ei tavanomaisten kangaslaukkujen tavoin lörpähdä rumasti.


Sitten vielä toinen lähitienoon vinkki, nimittäin Lystilän puutarha Kaarinan Kuusistossa. Mielestäni sieltä löytyy tosi hyvät kesäkukat! Olemme jo kahtena vuotena ostaneet sieltä kivat kahden kasvin amppelit kestolannoituksella. Kuulema noiden pelargonioiden pitäisi alkaa riippua jossakin vaiheessa, mutta menevät kyllä näinkin!


Mukavaa viikonvaihdetta! Palataan blogin äärelle ensi viikolla :)

10 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kiva kassi - ja tuo jämäkkyys on iso plussa. Kiitos vinkistä - vaikka Kaarinassa asunkin, en tiennyt tuollaisesta kukkatarhasta mitään;)
Aurinkoista viikonloppua!

Bisquits kirjoitti...

Höpsis, ei tuollaisesta asusta häpeää tarvitse kärsiä! :-) Ymmärrän kyllä silti, miten sitä on itsekriittinen vartalostaan raskausaikana. Ekassa raskaudessa olin tosi kriittinen, ja nyt tokassa (ja mitä todennäköisimmin vikassa) raskaudessa yritän oppia siitä eroon. :-)

Lotta kirjoitti...

Ei kai nyt kurveja tarvitse hävetä, raskauden aikana kuin muutenkaan. Mielestäni masusi näyttää ihanalta! Toivottavasti samanlainen kurvikkuus odottaa minuakin pian :)

Emilia kirjoitti...

Hei mulla on sama Kalevala-koru, mutta olen unohtanut sen nimen! Muistatkohan sinä?

Kutri kirjoitti...

Ei mitään myötä- eikä vastahäpeää, hyvä nainen! Raskaus saa näkyä, sun masu on kaunis. Kaunis on laukkukin, josta olen suorastaan kade, ja tuohon siniseen mekkoon yhdistettynä aivan napakymppi.

Anonyymi kirjoitti...

Höpsis kuule, hyvältä näyttää, mekkon on oikein hyvä! Tsemppiä :)
T.juu

Rhia kirjoitti...

Minustakaan tuossa asussa ei ole mitään hävettävää. Nykyään sentään saa raskausajan vatsa reilusti näkyä, toisin kuin 70-luvulla kun se piti kätkeä telttamaisen kaavun alle piiloon.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä alkaa Tildalla olla niin pitkä hiljaisuus viimeisen postauksen jälkeen, että alkaa herätä kysymyksiä.. ;)

Turun Tilda kirjoitti...

Moi vaan! Kyllä täällä hengissä ollaan ja toistaiseksi yhtenä yksikkönä edelleen 😉 Nyt olemme lomamatkalla ja sitä ennen oli kiireinen remppaviikko. Loppuviikosta ehtinen taas koneen ääreen. Terveisin loma-Tilda

Turun Tilda kirjoitti...

Lady of the Mess: Kannattaa käväistä ensi kesänä, mielestäni hintalaatusuhde on ollut hyvä!

Bisquits: Juu, no en ihan hirveän itsekriittinen ole sentään, mutta tästä alavartolon tietyt makkarat paistoivat sen verran läpi, että piilotin laukun taakse kriittisimmät paikat ;)

Lotta: No masu onkin kiva ;) Toivotaan, että odottaa :) :)

Emilia: yritin etsiskellä nimeä, mutten löytänyt korurasiasta. Toivottavasti selviää. Mämä ovat yllättävän kivat!

Kutri: Masu on kiva, en sitä häpeilekään ja laukku hyvä piilottamaan muut makkarat:D

Juu: Kiitti tsempistä :)