torstai 12. kesäkuuta 2014

32 vuoden takaa

 Tervehdys!

Olen ollut tämän viikon kotopuolessa. Yhtenä päivänä tutkailimme äidin kanssa, mitä hänellä oli tallessa pikku-Tildukan vauvavuosilta. No, sieltähän löytyi vaikka mitä...

Äitini on aikoinaan tehnyt röyhelön äitiyspakkaukseen.
Minut puettiin näköjään erityisesti siniseen ja keltaiseen...
Pikkuruisia pussilakanoita ja tyynyliinoja löytyi useita pareja...


Ehkä eräs parhaista löydöistä oli söpö kissatakki! Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että ihan hirveästi ei tarvitse lapsukaiselle mitään uutta hankkia!

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ihana kissutakki! Ja jotkut noista raitapotkareista näyttivät niin tutuilta, että olisikohan meidän pojalla ollut samanlaiset. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Esikoisellani (-85) on ollut tuommoinen sinivalko raidallinen potkupuku. Osui heti silmiini! Kaikkea hyvää Teille !
Toivottelee vakkari lukijasi.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Kannattaa muuten alkuun varautua isolla kasalla toimivia perusvaatteita (bodyt/housut tsm.) Meillä ainakin ensimmäisinä viikkoina pyykkiä tuli hirveästi, kun ei vielä osattu aina laittaa vaippaa hyvin/vaipat oli vauvalle huonosti istuvia tai pulautteli alkuun. Esikoisen kanssa mies lähti heti ekana iltana vaateostoksille, kun muutaman tunnin kotona olon jälkeen oli kaikki vauvan vaatteet pyykissä... Toisaalta heti ei voi tietää mitkä vaatteet on omaan vauvanhoitotyyliin sitten ne sopivimmat. Toiset tahtoo ehdottomasti terälliset potkarit, toiset tykkää kietaisubodeista, toiset ei... Ja sitäkään ei voi tietää millaiseksi vauva osoittautuu. Meidän lapsista kaksi on ollut vastasyntyneenä niin laiheliineja, että pienimmätkin koot tippui yltä. Mukavia vauvavarusteluja teille!

Päivi Nielikäinen kirjoitti...

Ihanaa kun äitisi on säästänyt kaikenlaista :) Tutun näköistä tuo sinikukallinen lakana kangas :)

Karkkis kirjoitti...

Söpösiä vintage-löytöjä pikkuiselle! Ihanaa, että tuollaisia on säästössä. En osaa sanoa paljonko omia vauvanvaatteitani on säästössä lukuunottamatta muutamaa mekkoa. Täytyykin huvikseen kysäistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo mustavalko kissakuvio on mahtava! Tuon vaatteen lapsi varmasti valitsisi itsekin...
ex-turkulainen

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Juu, se on ihan lempparini; olisikohan ollut jokin Teelikamentten-nimisen suomalaisyrityksen valmistama. joka tapauksessa se on ostettu 80-luvulla oikein lastenvaateliikkeestä ;) Vissiin aika harvinaista herkkua :)

Vakkari: Kiva kuulla! Voi muuten olla, että kyseinen potkari on -85 syntyneen pikkusiskoni käytössä ollut :)

Päivi Nielikäinen: Niin on, arvostan ehdottomasti :) Ehkä olette ostaneet kangasta samasta ketjusta!

Karkkis: Juu, tämä oli aika yllätys, ilmeisesti ihan äidillenikin. On ihanaa, jos myöhemmin saa omalle lapselleen jotakin omasta lapsuudesta, vaikka ihan muutamankin jutun.

ex-turkulainen: No ainakin ihmettelen, jos ei valitsisi ;) Ellei sitten ole enemmän koirakavereiden perään :D

Päivi Nielikäinen kirjoitti...

Mietin että toi sinikukallinen on voinut olla joskus äitiyspakkauksen lakanana? tai sitten muuten vaan sattunut samanlaista :)