torstai 22. toukokuuta 2014

Pinkki retrolöytö mammakesäksi

Huh hellettä! Mutta kyllä näistä keleistä onkin tullut nautittua täysin siemauksin. Kuppi kahvia tai kylmää juotavaa käteen, uusi Vauva-lehti tassuun ja terassin tuoliin istumaan. Vai olisiko sittenkin pitänyt opiskella vähän enemmän?


No, tehdään se, mitä ehditään ja jaksetaan. Edelleen tuntuu olevan niin paljon muuta ajateltavaa kuin mokomat opinnot...

Mutta päivän asuun. Itse asiassa tämä 60-lukuinen täyspuuvillainen kirppismekko (6,5 e) on ollut käytössä koko viikon. Vierashässäköiden takia en vain muistanut, mihin piilotin jalustaan sopivan kameran ennen tätä päivää. Voin vannoa jo etukäteen, että jos kelit pysyvät samansuuntaisina, tämä mekko on eräs raskausajan pelastukseni! Mahalle on tosi mukavasti tilaa ja peffakin mahtuu ainakin toistaiseksi sisään ;)


Vaikka mekko onkin ihan kotikäyttöön tarkoitettu, kyllä se taipuu kaupunkikäyttöönkin. Muistin parin vuoden takaisen Accessorize-alelöytöni, soman polka dots-henkisen kassin. Sinne mahtuupi tulevia kesiä silmällä pitäen myös muutamat tuttipullot ja rievut ;)


Anteeksi nyt näiden vauvajuttujen runsaus, mutta se vain on mua nyt tällä hetkellä ;) Aikansa kutakin, vai mitä?

Mitähän mun kyselylle oikein tapahtui? Teitä oli jo yli 30 käynyt klikkailemassa ja nyt vastaukset ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen...

EDIT: Poistin vanhan kyselyn ja tein uuden. Nyt voi taas käydä klikkailemassa, toivottavasti paremmalla menestyksellä :)

6 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Soma mekko! Hehkut kilpaa hortensian kanssa!

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Kiitos ja kummarrus! Nimim. jättikokoinen Berliinin munkki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, onpa ihana mekko! Annahan vauvajuttujen tulla :) On ihanaa, jos pystyt nauttimaan raskaudesta, ettei sitä varjosta jatkuva pelot. Varmasti niitäkin on, mutta toivottavasti ei jatkuvasti! On vain oikeus ja kohtuus, että saat hehkutella raskauttasi blogissa ihan niin paljon kuin haluat :)

Lasu

piparminttu kirjoitti...

anna tulla vaan! Ihana lukea vauvajuttujasi.

Anonyymi kirjoitti...

Vauvajutut on jees! Berliinin munkki... ;D

Turun Tilda kirjoitti...

Lasu: Kiitos, kiva kuulla :) Yritän hehkuttaa, koska muuten vain pelkäisin. Nyt siis pelkään ja hehkutan eli fity-sixty ;)

Piparminttu: Ok, kiva kuulla :) :)

anonyymi: :D