tiistai 20. toukokuuta 2014

Menovinkkejä

Tiistaista!

Unohdin eilen mainostaa yhtä juttua: meikäläisellä on jälleen kirppispöytä Ihana Kirppiksellä. Pöydän numero on 37 ja minulla ei ole kyllä mitään käsitystä, missä kunnossa se on, sillä en ole ehtinyt käymään siellä vielä tämän viikon puolella. Käykää kuitenkin tsekkaamassa, jos kiinnostaa. Vienen lähipäivinä sinne lisää täytettä ;)

Sitten kulttuurinen menovinkki viikonvaihteeksi. Kuralan kylämäessä järjestetään tulevana viikonloppuna jälleen vintagehenkiset kyläjuhlat. Ohjelmistossa on muun muassa vanhoja autoja, 50-luvun muotinäytös sekä sunnuntaina musisointia Tapio Rautavaaran hengessä. Varmasti paikan päällä voi tehdä myös kivoja vintagelöytöjä, jos tyyliasiat kiinnostavat. Tarkemmin tietoa tapahtumasta löytyy esimerkiksi Turun kaupungin sivuilta.


En tiedä, ehdinkö tällä kertaa itse paikalle, mutta kokemuksiani viime vuodesta voi lukaista esim. täältä.

Mukavaa päivänjatkoa kaikille !

Ps. Lisäsin tuohon sivupalkkiin kyselyn kesänaikaisista postaustoiveista :) Käykäähän klikkailemassa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kesäiltaa sinulle, reissaan tulevana vkl:na jälleen Turkuun ja jospa nyt jo onnistuisin käymään Ihanalla Kirppiksellä kun sinullakin olisi nyt pöytä ja tavaroita myynnissä siellä - onhan pöytäsi vielä lauantaina 24.5 ? Terkuin HeidiS

Päivi Nielikäinen kirjoitti...

Ihana kirppis kuulemma viimeistä päivää auki 24.5. Kirppisvinkkaus; Paikallinen kirpputori Vähäheikkiläntiellä, en oo myyny, mut aika paljon tehnyt löytöjä :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Moi! Ehdit vielä la, jos käyt ennen kolmea. Sitten paikka menee lopullisesti kiinni :(

Päivi: Kiitti tiedosta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle tiedosta Ihan Kirppiksestä,jota kyselin sinulta!Aurinkoisin terkuin HeidiS, ps.upea ja pirteä kesäinen asu on sulla tän päivän postauksessa ylläsi!