keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kaasuprinsessan tyyliin

Keskiviikkoista!

Menikö postauksen otsikko yli ja ohi hilseen vai arvasiko joku, mitä sillä tarkoitan?Jo vain, kutrini ovat kasvaneet sen verran pitkiksi, että olen voinut palata jälleen vanhan suosikkini Yulia Tymoshenkon kuuluisaan palmikkokruunutyyliin.Toistaiseksi lettiviritelmä on vielä kohtuullisen otsarypyt suoristava versio, muttta kunhan hiukset kasvavat vielä viitisen senttiä, niin avot! Miksikään T'ähkäpääksi en kuitenkaan ala, vaan mielestäni tällaiset puolipitkät hiukset ovat tällaista tämän ikäistä ja näköistä naista parhaiten pukevat :)Päivän asuna oli tänään Ihana Kirppikseltä kahden euron hintaan löytynyt pirteä pinkki college-paita, jonka höystin pitkän aikaan tyhjänpanttina lojuneella statement-korulla. Hame on puolestaan vähintään viisi vuotta vanha.


Kun viime vuonna fiilistelin tammikuun merkitsevän väreinä mustikansinistä, violettia, ukkosenharmaata ja pehmeää vaniljaa, niin kuulaat ja kirpeät valoisat pakkaspäivät ovat siirtäneet tuntemuksiani jo piirun verran kohti keväisiä värejä. Perinteisesti kevättalvella minua ovat perinteisesti viehättäneet jäinen pinkki, persikka, vaaleansininen ja vihreän sävyt.


Huomenissa, jos aikataulut suovat, voisin esitellä uusimman Sifongista löytyneen arki-/ iltameno- klänningin, jossa osa noista edellä mainituista väreistä esiintyy. Olemme nimittäin mieheni kanssa lähdössä katsomaan Pähkinänsärkijää Turun Logomoon. Veänäjän arvostetuimpiin balettiseurueisiin kuuluva St Petersburg Festival Ballet-seurue esiintyi silloin siellä. Kekseliäs siippani osti minulle liput joululahjaksi. Moiskis!


 Olkaapa kuulolla - vien piakkoin myös vaatteita myyntiin Ihana Kirppikselle :)

Ps. Missä kannattaisi Turun seudulla korjauttaa UFFin alesta löytynyt hurjan kiva krimiturkki + eräs nahkahamonenkin pitäisi piennenyttää? Joo, ja tiedän, ettei krimiturkki ole kovin eettinen valinta, mutta entäs jos vahinko on sattunut jo 60-luvulla?


5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mä myös omistan krimiturkin, se on mummin perintöä. Tuolla se roikkuu vaatekaapissa, kun en oikein osaa sitä käyttää juurikin eettisen puolen vuoksi. Ja onhan se aika painavakin, ettei mikään arkitakki tosiaan ole.

Noora kirjoitti...

Miten saat nuo letit pysymään ylhäällä koko päivän? Tuntuu, ettei pysy millään ja saa koko ajan korjailemassa, vaikka miten pinnittäisi ja laittaisi muotoilutuotteita alle!

Kuulolla ollaan Ihanan suhteen, onneksi se sijaitseekin ihan matkani varrella keskustaan. :)

Elina kirjoitti...

Eivätkös kaikki turkisliikkeet tee myös muodistuksia? Olisi kiinnostava lukea täältä, millaisen prosessin turkkisi käy läpi, jos päädyt muodistukseen.

Kristiina kirjoitti...

Oi ihana kampaus! Onnistuisikohan omiinkin hiuksiini.. Voisitko tehdä postauksen miten teet tuon tai tietäisitkö linkkiä johonkin valmiiseen ohjeeseen? :)

Turun Tilda kirjoitti...

Lotta: Totesin kyllä, että krimiturkki olisi loistava kaupunkitakki yli 10 asteen pakkasilla. Kai pääasia on, ettei uutta turkkituotantoa tehtäisi ainakaan mistään pikkukaritsoista. Jos tällaisen heittäisi kaatopaikalle, niin turhaa jätettä se taas olisi. Parempi ehkä siis käytössä...

Noora: nyt tuli vinkkiä Ihanan suhteen ;)

Noora ja Kristiina: kyse on kai sitten hiuslaadusta. Mun letit pysyy päälaella neljän pinnin ja hiuspuuterin avulla. EN laittanut edes muotovaahtoa tai lakkaa. Mun hiuslaatu on hento, mutta hiuksia on paljon. Lettini ovat vähintään keskipaksut. En siis tiedä, onko näistä tiedoista mitään apua muiden viritelmille, mutta kyllä ne siis on mahdollista saada päälaelle keikkumaan. Mietin kyllä, että nirhaanko päänahkani veriille niitä pinnejä työnnellessä...

Elina: Täytynee käydä kyselemässä.. Turkki maksoi siis viisi euroa, joten jos korjaus on korrektin hintainen, se ei vielä maata kaada...