tiistai 21. toukokuuta 2013

kesämekko 60-luvulta

Iltaista!

Nyt sitten lupailemani vintagelöydön pariin...

Täytyy todeta ihan ääneen, että turkulainen Art +Design-liike on noussut sekä vintagevaatevalikoimansa että hinta-laatusuhteensa vuoksi paikalliseksi suosikikseni VintagEija`sin ohella.


Taivaansininen ruotsalainen vintagemekko (25 e) on aikaslailla silmieni väriin sointuva ja muutenkin vaalealle hipiälle sopiva. Miehustan koristeprintit tuovat kivan säväyksen muuten hyvin niukkaan ja yksinkertaiseen siluettiin.


Olen värien suhteen enemmän erilaisten punaisten ystävä, mutta löydettyäni korulipaston pohjalta vanhat turkoosit suosikkikorvikseni, aloin jo sielujen silmillä nähdä, miten kivalta kokonaisuus näyttäisi huolettoman nutturan ja sinisävyisen silmämeikin kera. Varsinkin, jos hipiä saa hieman päivetystä...


Näillä eväin siis kesän kulttuuririentoja kohti :)

Mukavaa viikonjatkoa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Aivan ihana raikas asu taasen sinulla!

T. Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen mekko sinulle sekä malliltaan että väriltään!!

Vakkari

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kaunis vintagelöytö! Sopii sinulle erinomaisesti. Olen hieman kateellinen, koska kun kävin Kuralassa sunnuntaina vaatevalikoima oli hyvin niukka, enkä löytänyt itselleni mitään sopivaa.

Karkkis kirjoitti...

Jälleen kerran aivan ihana mekko! Erityisesti tuo printti on kaunis.

Kati kirjoitti...

Todella kaunis mekko! Katsoin ensin, että miehustassa olisi ollut pitsiä :)

Fammo kirjoitti...

Oih, sovitin tuota mekkoa Kuralassa, ei vaan ollut kurvit minulla oikeissa kohdissa =(. Aivan ihana mekko ja näyttää päälläsi täydelliseltä!

Onneli kirjoitti...

Hei Tildukkaiseni, en tiedä/muista onko sulla nyt lukion kursseja, mutta tällainen linkki vilahti facebookissa eteeni:

http://www.demi.fi/lehti/artikkelit/ala-vaikuttaa#.UZzaJuvCCGN

Turun Tilda kirjoitti...

Kaisa: Kiitos ja kumarrus :)

Vakkari: Kiva kuulla! Olen itsekin tosi tyytyväinen :)

anonyymi: Totta, valikoima oli aika niukka. Sovitin itsekin muutamia mutia juttuja, muttaa ne eivät istuneet. Yhden huipputakin sen sijaan ostin...

Karkkis ja Kati: Kiitti! Se tosiaan näyttää pitsiltä, mutta todellisuus on (maltillista) 60-luvun psykedeeliä kiemuraa ;)

Fammo: Hih, olin kuulema neljäs sovittaja. minulla on jostain syystä tällainen vintage-vartalo. Sensijaan, kun menen johonkin nykyliikkeeseen, niin eipä enää istukaan :/

Onneli: Kyllä niitäkin on pidetty vedellään, itse asiassa tänään oli viimeiset lukiotunnit ennen koeviikkoa. Kiitos vinkistä, täytyy jakaa eteenpäin :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana löytö. <3