torstai 17. tammikuuta 2013

Talvipukeutumista 20-luvun tyyliin sekä kananpoikamekko

Mitäpä ope tekee, kun tulee kotiin?


No, laittaa pitkävartiset palmikkosukat jalkaan, keittää kupin kahvia ja istahtaa lattialle :) Meidän talossa on lattialämmitys (ei pattereita) , joten olkkarin lattia on ihanan lämmin hyiseen autoon verrattuna...


Päivän asussa lämmittivät sukkien lisäksi pitkä Kashmir-villanuttu ja ajatukset  - ei niinkään charleston-mekko ;)

Toissapäivänä kirjoittelin kohtuullisesta kuluttamisesta. No, kävipä tietysti niin, että sain Eijalta viestin, että kasa hänelle korjaukseen jättämiäni vaatteita olivat valmiina. Joukossa eräs kananpoikamekko, jonka  olin tosin ostanut jo syksyllä Eijan putiikin alesta. Ehkä korjauttaminen on kuitenkin sellaista kestävämpää shoppailua ;)Päivän asu-mekko on siis Retrobotista ja rusetti taas kiva yksityiskohta kananpoikamekosta, joka taitaa olla 60-luvulta? Saa korjata ;)

Nyt rokokoo-tunnin suunnittelun kimppuun. Sen tyylistä asua ei sentään tämänkään open kaapista löydy!

Kyllä Anna Puun uudet kappaleet ovat vain niin hyviä... Mukavaa päivänjatkoa kaikille!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana kananpoikamekko! Tuli mieleen, että oletko käynyt Yliopistonkadun Liliane-nimisessä putiikissa Turussa, siellä on ainakin vuosikerta iltapuku-unelmia?

Liisa

Elina kirjoitti...

Söpöinen tipumekko ja ihan selvästi 60-luvulta!

Kutri kirjoitti...

Voi hyvä tavaton noita sun mekkoja, aivan mahtavia ja niiiin SUA :-) Kunpa oppisin käyttämään tuollaisia itsekin!
Palmikkosukat on kans ihan mielettömän ihanat ja haluan itselleni myös sellaiset, mutta vika on siinä, että luonto ei anna periks mennä ostamaan niitä valmiina, mutta aika ei taas anna myöten toteuttaa tahtoani kutoa sellaiset itse. A vicious circle.