torstai 6. syyskuuta 2012

Päivän minttu ja vaaka


Mies osti vaa'an. Meidän taloudessamme ei ole ollut sellaista pitkään aikaan. Miehellä on myös missio - pari kiloa pitäisi pudottaa, ettei vatsa kasva salakavalasti. Moni on hymähdellyt miehelleni - jaa, että sulla vai liikakiloja? Sähän olet tuollainen pitkäraajainen ja solakka! Totuus kuitenkin  on, että työterveyslääkäri suositteli miehelleni, että kilot kannattasi karistaa heti, ettei vararavinnon kertyminen kiihdy.


No, minäkin kipusin sitten vaa'alle, ensimmäisen kertaan ehkä viiteen vuoteen. En oikeasti edes tiennyt, mitä painaisin. Ajattelin etukäteen, että tästä ei nyt sitten numeroa tehdä. Painonhallintafilosofiani on ollut tähän asti se, että jos vaatteet alkavat kiristää, niin sitten pitää miettiä, mitä pitäisi tehdä. No, vaaka näytti ehkä paria kiloa enemmän (58 kg ja rapiat) kuin silloin joskus parikymppisten puolivälissä. Ehkäpä  olo onkin tuntunut viime aikoina vähän tuhdimmalta kuin aiemmin.


En aio tehdä edelleenkään vaa'alla käynnistä mitään ongelmaa, mutta kieltämättä havahduin siihen, että ehkäpä kannattaisi katsoa, mitä suuhunsa laittaa. Turhat rasvaiset ja sokeriset välipalat voisi ainakin karsia ja syödä yhä enemmän täysjyväleipää. Mutta lähinnä siksi, että voisin paremmin. Ehkäpä lähden vielä tänä syksynä vesijumppaankin.  Kunhan tuo syysflunssa lähtee kokonaan pois.


Päivän työasu:

mekko - H&M

irtokaulus - Lindex

huivineule - H&M

kengät - Itävallasta

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ihana asu :) Ja tota irtokaulusta oon itsekin ihaillut, en vain raaskinut hinnan takia ostaa.. mutta sopii tähän asuun ihan täydellisesti ! <3

Wee Piglet kirjoitti...

Vesijumppaa on ihanaa, ehdin käydä vesijumpassa parisen vuotta ja sitten meni uimahalli remonttiin. Ehkä pääsen taas jatkamaan jossain vaiheessa, uimahallikin on osittain auennut mutta tänä vuonna ei taida olla aikaa.

Anna kirjoitti...

Ihana irtokaulus! Ja tuo mekon väri. Mä olen siirtynyt melkein kokonaan näkkileipään, tuntuu että siitä ei kipeydy vatsakaan. Ryvitan seesamnäkkäri on melkein sipseihin verrattavaa herkkua.

Anonyymi kirjoitti...

Ai Lindexilläkin on nyt noita irtokauluksia. Näin vain Hennesin version, ja se oli musta liian... äklö? No siis ei napannut, mutta toi Lindexin... taidankin käydä kans katsomassa! ;)

Ite harrastin uintia kun odotin lastani, ja en oo koskaan ollu niin hyvässä kunnossa kuin raskausaikana. Nyt ostettiin rannekkeetkin oikeen Imppariin, mutta joku mahatauti kävi koko perheen läpi keväällä ja jotenkin sen parin viikon aikana unohtu uintiharrastus...

Painonhallinta sen sijaan on jotain mihin mulla ei ainakaan ole minkäänlaista otetta. *huoh*

Anonyymi kirjoitti...

moi! mitä tuo irtoaulus kustansi? niitä on nyt paljon kaikkialla, hinnoista en tiedä mitään. mulla on tuo sama minttumekko ja oi kun ne kaulukset sopi nätisti siihen. kiitos kivasta blogista, en ole tainnut kommentoida ennen , mutta seurannut tätä olen ehkä 1,5 vuotta.. jo. hui. kiva kun postaukset on kivoja ja vaihtelevia ja vaikken ope olekaan, myös siihen aihepiiriin liittyviä postaksia jaksan lueskella. en ole vielä saanut selville (ikään kuin olisin edes yrittänyt:) että missä kunnassa mahdatte asustella.. hyvää viikonloppua. mitä vielä; aiiin, ah sun häÄmekkoa, ahhh ! :) nimimerkillä naantalista kotoisin oleva, sittemmin turkulaistunut oikeustieteilijä

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiittikiitti :)

Wee Piglet:Kiitos rohkaisusta vesijumpaa kohtaan. Itsse en ole vielä saanut sinne mentyä. Pitäisikö siellä olla päällä kokouimapuku vai voiko jumpata myös bikineissä?

Anna: Kiitti! Ryvita on munkin suosikkinäkkäri. myös harrastaa joitakin karseita varsinaissuomalaisia kovia leyvjä...

Saara: Gina Tricotissakin on vaikka minkämoisia! UIntiakin olen miettinyt, mutta tekniikan pitäisi olla kaiketi kohdillaan, etteivät niskat kipeydy. Mutta hyvä kuulla, että uinti sopii odottaville (jos se joskus olisi omakin tulevaisuus).

Turkulaistunut oikeustietelijä: Moi, ja kiva, että rohkaistuit kommentoimaan! Irtokaulus kustansi ehkä 21 euroa? Oli hieman tyyriimpi versio, mutta mielestäni kuitenkin se kaunein, mitä itse olin nähnyt. Kiitos palautteesta niin ikään. Bloginpitäjä kaipaa aina välillä palautetta, että mennäänkö oikeilla linjoilla. Tämä blogi on vähän sillisalaatti, mutta en täysin miellä itseäni pelkäksi tyyliblogin pitäjäksi. Välillä on pakko saada pohtia syntyjä syviäkin. Hääpuku on myynnissä, jos kiinnostaa ;)

Wee Piglet kirjoitti...

Joillakin oli bikinit, itselläni oli kokouikkari. Bikinitkin käyvät siis, kunhan ovat sellaiset että pysyvät tarpeeksi hyvin päällä, sen verran reippaasti ainakin meidän jumpassa liikuttiin että omat silloiset bikinini eivät olisi vauhdissa päällä pysyneet. Nyt tosin minulla on myös sellaiset sporttimallisemmat bikinit jotka voisin laittaa sinne vesijumppaankin.

Anonyymi kirjoitti...

Oi että sinulla on kauniit hiukset! Ja tuo kampaus. Olisi kiva saada tuohon kampaukseen joskus kuvalliset ohjeet, niin kivalta se näyttää. :)

Marketta

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin ihastelin sinun kampausta. Olen niin onneton hiusten laittaja, että olisi mukava saada vinkkejä ja neuvoja, vaikka kuvien kanssa!!!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymit hiusihastelijat: Kiitos :) Katsotaan. En oikein tiedä., voinko tehdä kuvallista postausta, kun en halua näyttää kasvojani. mutta ehkä miehen avustuksella tuollainen juttu voisikin olla mahdollinen. jospa kuvat ottaisi takaa päin :)