maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kotona taas

Tämän tytön "iso jytky" on ollut muuton, koeviikon ja uuden jakon alkamisen yhdistäminen (yyh, varsinkin yksi filosofian kurssi...), mutta hengissä yhä ollaan :)


Kun mitta tulee täyteen kotoisen sekasorron ja tai yli hilseen menevien tuntisuunnitelmien kanssa, voi onneksi käydä pienellä happihyppelyllä kotikalliolla. Kyllä sitä sitten taas jaksaa :) Palailen asiaan ja kommentteihin myöhemmin. Nyt on ihan pakko sukeltaa takaisin entiteettien ja substanssien "ihanaan" ontologiseen maailmaan!

9 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Ooh, aivan ihanat maisemat teidän ikkunasta, kyllä varmasti kelpaa omassa kodossa asustella :) Tsemppiä kaaoksen selvittämiseen!

Kutri kirjoitti...

Ihanaa, onnea uudesta kodista! Teiltähän on vallan upeat näkymät. Voin jo kuvitella sut tonne puussa olevaan "majaan" kirja kourassa, kesähelteitä viilentelemässä :-)

Tessa kirjoitti...

Jaksamista, ehkä ihan kiva että on muita kiireitä niin ei tarvitse miettiä tätä varsinaista jytkyä... Ja siis mitä, näkyykö teiltä meri vai onko se peltoa? Kauniit maisemat joka tapauksessa!

Ainoanniina kirjoitti...

Rrrrakastan tuollaisia mäntykallioita!! Taisin jo kerran mainita, että sellainen asuinpaikka on ollut haaveena lapsesta asti! Enoni koti oli sellaisessa paikassa ja siitä kai se rakkaus sai alkunsa. Kyllä noissa maisemissa mieli lepää. Oikein paljon onnea uuteen kotiin!
P.S. Muistat ehkä kun jokin aika sitten pohdiskelin sitä blogini aloittamista? Nyt sen hurjan hypyn tein...siellä jos vierailet niin on myös kivoja maisemia.

Turun Tilda kirjoitti...

Onneli: Kiitoksia :D Onhan tämä oma pikku paratiisi, ei oikein osaa uskoa todeksi tätä elämän muutosta...

Kutri: Kiitoksia! Mahtaakohan tuo maja kestää painoani ;) Näyttää tosin aika uudelta, mutta ehkäpä pistän mieluummin meidän rottasen sinne jäähylle ;)

Tessa: Kiitoksia :) Kyllähän tuossa isommassakin riittää ihmeteltävää. Alan olla nykymenoon jo niin kyyninen, että naureskelen vain, vaikka harmittaa!

Mutta siis maisemasta: pokkarini ei ota mitään laatukuvia, mutta todellakin, ikuunoista näkyy niin peltoa kuin hieman mertakin :)

Turun Tilda kirjoitti...

Ainoanniina: Kiitoksia :) Mitenkäs sinne blogiisi pääsee vieraisille? Nimeäsi klikkaamalla ei löydä blogia.

Ainoanniina kirjoitti...

No nyt on asia korjattu : )

Mimo kirjoitti...

Todellakin ihana paikka teidän kodille!! Ihanan rauhallisen tuntuista.. Sinne on hyvä paeta elämän (työn) melua, eikö! Voisin hyvin itse muuttaa samanlaisiin maisemiin, itseasiassa tuollaista rauhaa kaipaankin.

Onnea uuteen kotiinne! :)

Olga kirjoitti...

Oi, mitkä maisemat! Onnea uuteen kotiin. :)