sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Tilda vinkkaa: täydellinen hameneule (alelöytönä)!

Tervehdys!

Tiedätte, että ostan suurimman osan vaatteistani käytettynä.  Välillä kuitenkin joitain tiettyjä vaatekappaleita ei vain useamman vuoden etsimisestä huolimatta tule vastaan - ei käytettynä tai uutenakaan... Siksipä, kun tarkoin harkittu ja kuviteltu vaatekappale tulee vastaan, on tarttuttava hetkeen!Keski-Suomen turneella käväisin eräänä päivänä tutustumassa Jyväskylän aletarjontaan. On eräs liike, josta ostan tuskin koskaan täysihintaisia vaatteita, mutta hyvin usein jotain alennusmyyntien aikaan.

Your Face on casual-tyyppisen toimistopukeutujan jos nyt ei paratiisi, niin aikakin kesäkeidas (mistä näitä vertauksia nyt oikein sataa :D). En ehkä pukeutuisi kiireestä kantapäähän merkin vaatteisiin, mutta yhdistelemällä niitä vanhoihin rakkauksiin, voi saada mukiinmenevän työasun aikaiseksi.

Se, mitä olen vuosikausia metsästänyt ovat simppelit hameen kanssa pidettävät neuleet. Olen ehkä hieman kyllästynyt neuletakki & hame-yhdistelmään ja noita neuletakkeja pitäisi olla niin kauhean monen mittaisia optimaalisimman istuvuuden löytämiseksi.

Simppeli neule on helpompi - mutta vain jos mitta on oikea. Missään nimessä hameen kanssa pidettävän neuleen ei pitäisi olla lonkkaluuta pidempi, ainakaan tällaisella päärynävartaloisella. Toki tällaista lyhyttä neuletta ei sitten pidä ilman pidempää aluspaitaa mielellään housujen kanssa - siksi kutsunkin mallia nimenomaan hameneuleeksi.


Lähes heti, kun astuin tuonne Jyväskylän Your Face-liikkeeseen tein uskomattoman löydön: löysin täydellisen mittaisen eikä missään nimessä liian kinkkanan hameneulemallin ja vielä kahdessa värissä. Toisen kylmän hiekan sävyisenä ja toisen silmieni sinisenä. :)


Neuleet ovat täyspuuvillaa (materiaalipoliisi kiittää) ja ihanaa isoa silmukkaa. Jujuna neuleissa on hauska solmimisnauha niskassa. Hintaa neuleille jäi 60 prosentin alessa reilut parikymppiä (ovh 59,9 e). Ei paha!

Jos siis olet etsinyt vastaavan tyylisiä hameneuleita - hae omasi pois! Turun Skanssissa näitä näytti vielä ainakin olevan :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

E kirjoitti...

Jee! Kuvia mekon kanssa jo ootellaan. T. Eräs blogiisi eri nimellä muinoin kommentoinut, S-alkuisella... Muistaakseni joskus toivoin kovasti lisää opetusepätoivo-postauksia, mutta itsellänikin homma alkoi sujua ja nykyään on työnkuvakin eri. Eli tämä on tavallaan ympäripyöreä vastaus siihen yhden aiemman kirjoituksesi kysymykseen, miten on elämä meillä lukijoilla muuttunut. Nyt muuten muistan, että joskus laitoin sulle sähköpostiakin, aihetta en vaan enää muista...

Anonyymi kirjoitti...

Teehän pikaisesti postaus, jossa näytät neuleen sekä hameen että housujen kanssa, kiitos! Itse en osaa kuvitella, miltä tuollaisen lyhyen neuleen oikeasti tulisi näyttää, ja vielä näytti neuleita olevan kaupassa... :)